Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Бригада від самого ранку почала працювати. Оперативно монтують. Вдячна місту за допомогу», — мешканка дніпровського будинку ОСББ, пошкодженого внаслідок ворожої атаки 4 червня

У Дніпрі триває встановлення вікон у будинках ОСББ, що постраждали внаслідок ракетної атаки рф 4 червня. Це 8 домів, у яких пошкоджено чи вибито 77 вікон, 24 двері, 6 склопакетів.
У квартирі дніпрянки Ніни Норм, яка мешкає у будинку № 17 по вул. Національної Гвардії, якраз монтують нові склопакети: вікно у кімнаті та вікно з дверима у кухні.
«У моїй квартирі постраждали два вікна та двері – на кухні та у спальні. Після ворожої атаки повідомили про це голові правління нашого ОСББ. Він зібрав усю інформацію щодо пошкоджень у квартирах і передав у відповідний департамент мерії. До нас приїхали, зробили заміри. Зараз вже встановлюють нові вікна та двері. Ми дуже вдячні за те, що місто допомогло», — каже пані Ніна.
За словами директора департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Святослава Ткаченка, в ОСББ «УРАЛЬСЬКА 17» було вибито 6 вікон та 4 двері. Сьогодні почали встановлювати нові.
«Ліквідовувати всі ушкодження від ракетного удару 4 червня у постраждалих будинках ОСББ почали на початку тижня. Цілком закінчити роботи планують до 1 липня. Для ОСББ та мешканців – це цілком безкоштовно. Інформація на майбутнє. У разі виявлення пошкоджень внаслідок ракетних ударів голови ОСББ мають зібрати інформацію від усіх мешканців по загальній кількості ушкоджень і звернутися до департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міськради особисто або за телефоном: 063-340-94-77», — зауважив Святослав Ткаченко.