Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Дніпро може дати фору будь-якому місту України в галузі цифровізації освіти», — директорка школи

У Дніпрі підбили підсумки цифровізації освіти в 2023-24 роках, вручили подяки директорам шкіл та розповіли про новий електронний проєкт. Усе це в рамах звіту КП «єДніпро» та департаменту гуманітарної політики міськради. Це вже традиція — підприємство щорічно підбиває підсумки проєкту «Учнівський квиток міста Дніпра» та оговорює виконані плани разом з керівниками кожного закладу загальної середньої освіти. Цьогоріч на захід завітало близько 300 людей. 

«Дуже приємно, що цифровізація у Дніпрі на такому рівні, що ми можемо дати фору будь-якому місту України. Щороку відбувається великий прогрес у цьому напрямі. І ми, освітяни, завдяки цьому можемо створювати бази даних, обмінюватись інформацією між освітніми закладами, є можливість електронного обліку дітей. Все це дуже зручно і практично», — пишається Ірина Шапошник, директорка ліцею № 54 Дніпровської міськради.

Щодо нового цифрового проєкту.

«Його невдовзі побачать усі мешканці міста, але ми поки тримаємо інтригу. Можу сказати, що в ньому буде можливість користуватися міськими медичними послугами, буде інформація про заклади освіти, міські парковки тощо. Це такий собі єдиний хаб», — відхилив завісу директор КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро»» Дніпровської міськради Артем Трапезніков.

Під час заходу провели і розіграш. Через жеребкування визначили 10 шкіл, які отримали сертифікат на купівлю маркерної дошки.