Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дрони та системи РЕБ. Дніпро надав Силам оборони чергову партію техніки

Дніпро продовжує забезпечувати Сили оборони необхідною технікою та залишається лідером у їх підтримці серед інших українських громад. Завдяки системній співпраці з конкретними бойовими бригадами та підрозділами місто купує обладнання напряму за їхніми замовленнями.

«Замовляють моделі і дронів, і РЕБів, іншу різну апаратуру — для потреб, які вони зараз мають. Я дуже задоволений тим, що робота вже налагоджена. Ми плануємо бюджетні процеси під закупівлі, про які кажуть нам хлопці. Тож допомога продовжуватиметься і надалі», — наголосив мер Дніпра Борис Філатов під час чергової щотижневої видачі обладнання для військових.

Нині оборонці отримали понад півтора десятка РЕБів різного типу, зарядні станції та ще 125 FPV-дронів.

«Ми з допомогою цих дронів знищуємо ворога. Знищуємо на професійному рівні, бо наш підрозділ конкретно заточений під це», — коментує український захисник з позивним Вампір і додає, що Дніпро — це місто, яке допомагає не лише військовим, а й звичайним людям, які знайшли тут новий дім: «Моя родина зараз мешкає в Дніпрі. Добре ставляться (до родини, — ред.) і дуже допомагають. За це дякуємо місту».