Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпро вдячний захисникам: на фронт передано чергову допомогу. Цього разу – переносні РЕБи, рації, проєктори, зарядні станції

Громада Дніпра продовжує систематично допомагати захисникам обладнанням і технікою. Цього разу військовим на фронт передали переносні пристрої захисту від БпЛА, джерела безперебійного живлення з акумуляторами до них, автомобільні радіостанції, проєктори.

«На жаль, потерпаємо від ворожих FPV-дронів, скидів. А отримані переносні РЕБи дозволятимуть з ними боротися. Це зберігає життя наших захисників. Велика подяка громаді Дніпра, керівництву міста за чергову допомогу. Важливо, що це відбувається системно», — підкреслив війковий із позивним Пух.

«Перевага портативного комплексу захисту від БпЛА у простоті застосування. Хлопці досить швидко його вмикають. А ще він мобільний, зроблений у формі наплічника. Він допомагає також і в евакуації з поля бою. Вже маємо позитивні відгуки від захисників», — каже Олександр, представник компанії-розробника портативного комплексу. 

«Передали переносні РЕБи, які дозволяють блокувати сигнал із різного типу дронів. А ще рації, проєктори, зарядні станції. Загальна сума допомоги становить близько 4,5 млн грн. Такі передачі відбуваються регулярно. Щасливі від того, що така допомога для захисників дозволяє зберігати їм життя й ефективно нищити ворога», — зазначив секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара.