Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі критичну інфраструктуру готують до зими

Підготовка до нового опалювального сезону у Дніпрі триває. Бригади працюють по всьому місту. У Соборному районі працівники КП «Теплоенерго» усунули проблему аварійної теплової труби після гідравлічних випробувань. 

«Замінили приблизно п’ять метрів труби. Пофарбували і у найближчий час поновимо теплоізоляцію на цій ділянці», — прокоментував Сергій Агруч, начальник теплової дільниці № 2 КП «Теплоенерго» Дніпровської міськради. Також вже є ділянки, де повністю завершили ізоляцію теплових мереж. Усе, аби мінімізувати теплові втрати.

«У Соборному районі замінили теплову ізоляцію магістрального трубопроводу. Це приблизно 500 метрів. Фахівці демонтували старий утеплювач, який вже непридатний, і замінили на новий. Ізоляція теплових мереж є невід'ємною складовою їхньої ефективності та стійкості. Вона допомагає утримувати тепло в системі, зменшуючи втрати енергії та забезпечуючи стабільну роботу. Це не лише сприяє збереженню енергії, але й допомагає знизити витрати на опалення», — зазначив Сергій Агруч. 

Якщо помітили пошкодження теплової мережі, звертайтеся за телефоном: +380563743000. Детальніше - https://teploenergo.dp.ua/uk/kontakti 

«Підготовка критичної інфраструктури до нового опалювального сезону вимагає від нас постійної уваги та відданості. Робимо все можливе, щоб бути готовими до будь-якої ситуації, яка може виникнути під час опалювального сезону», — запевнив Сергій Агруч.
 

Загалом на сьогодні капітально відремонтовано 11 котлів (38 % від запланованого), замінено 14,4 км теплових мереж (40% від запланованого), замінено 10,2 км ізоляції теплових мереж (40 % від запланованого), встановлено 20 енергоощадних насосів (40% від запланованого).
Усі роботи виконують згідно з графіком. Готовність підприємства до опалювального періоду становить 40 %.