Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі стартують курси підвищення кваліфікації управління багатоквартирним будинком. Реєстрація на навчання – до 13 червня

У Дніпрі 17 червня стартують курси підвищення кваліфікації управління багатоквартирним будинком. Подати заявку на безкоштовне навчання можна до 13 червня включно. Курси триватимуть два тижні.
За словами начальника організаційного відділу департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Владислава Макарця, курс розрахований для голів правління ОСББ/ЖБК, членів правління об?єднання, охочих створити ОСББ та всіх, хто бажає підвищити власні знання у цій сфері.
«Курси проходитимуть як онлайн, так і офлайн, зокрема й із виїзними заняттями щодо проведених ремонтів. Серед іншого учасники дізнаються про організаційні аспекти управління багатоквартирним будинком; як здійснювати фінансове планування та бюджетування для ОСББ; юридичні питання управління житловим фондом; роль енергоефективності та екологічні аспекти управління будинком; як ефективно комунікувати з мешканцями тощо. Також важливо на таких заходах – обмін досвідом. Зазвичай у таких курсах беруть участь 250-300 учасників. Перша лекція буде 17 червня о 10:30 на площі Троїцькій, 5-А (2 поверх)», — розповів під час брифінгу 11 червня Владислав Макарець.
Записатися на курси підвищення кваліфікації для голів правління ОСББ/ЖБК можна через гугл-форму: https://forms.gle/w3TMfs5bvmuPxLzK6 або телефоном: 063-340-94-77.