Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Перевага Дніпра — учнівський квиток: як отримати ВПО

У Дніпрі подбали і про дітей шкільного віку, які були вимушені переїхати у велику війну до нашого міста. Для їхнього комфортного перебування та заощадження коштів на проїзд у транспорті було надруковано понад 7 тисяч учнівських для ВПО. Усі діти, які зареєструвались у закладах загальної середньої освіти Дніпра, мають право на користування учнівським. А відтак – і пільгами, які він надає. Йдеться про безкоштовний проїзд у електротранспорті та знижку 25 % на автобусні маршрути. І не тільки під час навчального року, а й на канікулах. 
«Для отримання учнівського квитка потрібно заповнити паперову анкету, у якій обов?язково вказати ПІБ, місце проживання, назву закладу та клас, у якому навчається дитина. Заповнену анкету потрібно віддати до свого закладу. Після цього комунальне підприємство «єДніпро» обробляє інформацію. Анкета проходить верифікацію та передаємо на друк учнівського квитка. Виготовлення відбувається упродовж 21-го дня з моменту надання анкети. Готові квитки можна отримати у своєму закладі», — зазначила під час брифінгу 11 червня заступниця начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради Софія Приліпко. 
Вона також нагадала: «За наявності учнівського квитка усі школярі Дніпра і під час літніх канікул продовжують користуватися пільговим проїздом. Це є перевагою нашого міста у порівнянні з іншими територіальними громадами, де пільги на безкоштовний проїзд за учнівським квитком діють з 1 вересня до 1 червня. Тож школярів Дніпра не обмежуємо у пільгових правах». 
Якщо виникли питання щодо учнівського квитка, можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро» за номерами: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94-94 з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, у п'ятницю — з 09:00 до 16:45.