Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі за травень на 20 % зменшилася кількість порушень правил паркування

У Дніпрі за травень зафіксовано близько 10 тис. порушень правил дорожнього руху щодо зупинки, стоянки транспортних засобів та паркування. У порівнянні з квітнем кількість порушень зменшилася на 2 тисячі. У травні до бюджету міста від сплати стягнень за неправильне паркування надійшло близько 3 млн грн.
«Завдяки роботі інспекторів містяни привчаються паркуватися за правилами — не заважати руху пішоходів, інших водіїв, комунальних чи аварійних служб, не створювати аварійних ситуацій. За травень до інспекції надійшло 401 звернення громадян щодо порушення правил паркування — можна повідомити на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37 або надіслати звернення на електронну пошту: [email protected]», — розповіла під час брифінгу 4 червня начальниця відділу організаційно-аналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради Наталія Довгопола.
За минулий місяць за злісні порушення правил паркування на спеціальні
майданчики було евакуйовано 378 транспортних засобів.
«За травень наше підприємство опрацювало 25 звернень дніпрян щодо облаштування паркувальних майданчиків, перевірки законності ведення діяльності на майданчиках для паркування, демонтажу незаконно встановлених пристроїв. У ході опрацювання виписано 3 приписи щодо усунення порушень. Це незаконно встановлені технічні пристрої (замки, стовпчики тощо). Демонтовано 13 незаконно встановлених технічних пристроїв», — додав начальник виробничо-технічного відділу КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міськради Андрій Осипов.
Інспекція з питань контролю за паркуванням запрошує на роботу інспекторів із паркування. Щодо працевлаштування можна звернутися на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37.