Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зможе працювати як на ремонтах колій, так і в разі надзвичайних ситуацій. До Дніпра з Японії прибув сучасний екскаватор-навантажувач

До Дніпра з Японії прибув сучасний екскаватор-навантажувач. Ця гуманітарна допомога була надана в рамах укладеної грантової угоди між Урядом України та Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA). Екскаватор зможе працювати на ремонтах колій, аварійних роботах. У разі надзвичайних подій він також буде корисним. Його можна використовувати для розбирання завалів, ліквідації наслідків прильотів тощо.

«Сьогодні до нашого комунального підприємства прибула перша одиниця гуманітарної допомоги від Японії. Підкреслюю, що йдеться саме про наше КП. До Дніпра і раніше надходила допомога з Японії. Це екскаватор-навантажувач. Зараз ця техніка стане на баланс нашого комунального підприємства. Ми дуже вдячні за цю допомогу. Техніка дійсно якісна та сучасна. Сподіваємось на подальшу співпрацю з японськими партнерами», — прокоментував Нікіта Керенцев, провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міськради.