Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Приїжджають насолоджуватись фонтанами з різних куточків області. У Дніпрі запустили 12 водограїв

Не тільки у середмісті, а і в інших куточках мегаполіса. У Дніпрі традиційно в останній місяць весни запустили фонтани. Олена разом з чоловіком приїхала до Дніпра з області. І вони аж ніяк не очікували, що потраплять на запуск водограїв. Подружжя одразу зробили фото на згадку біля відомого  водограю «Муза». 

«Ми не часто буваємо у Дніпрі, але дуже любимо ваші фонтани. Від них піднімається неймовірний настрій та якось легше на душі у такі важкі часи. Фонтани неймовірні», - поділилась Олена. 

На сьогодні у місті запустили вже 12 фонтанів: «Муза», «Сфера», фонтани біля театру Шевченка, у сквері Героїв, на вул. Короленка, Старокозацькій та Столярова, «Арка закоханих» на Сонячній Набережній, на оглядовому майданчику парку Шевченка, у сквері Прибережному, на ж/м Західний. Крім цих запрацює і новий фонтан – на площі Успенській. 

«Найближчим часом також запустимо «Поріг ревучий» та «Білий Лебідь». Ці водограї потребують більшої підготовки із залученням водолазів. На сьогодні графік роботи наших водограїв — з 7:00 і до 21:00, щоденно. Працюватимуть попередньо до 15 жовтня, але все залежить від погодних умов. Зі складнощів запуску був єдиний – це фахівці. Адже частина з них боронять нашу країну, а деякі, на жаль, загинули Але ми впорались: зробили усі підготовчі роботи. Наші фонтани працюють і радують наших містян », - розповів начальник управління гідроархітектурних споруд КП «Дніпроводоканал» Дніпровської міськради Артур Буряк.