Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 44 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Світло у всі двори!

У Дніпрі продовжують встановлювати та повертати вуличне освітлення за заявками містян. 

- На вул. Макарова, 12-А освітлено темне місце: «На Макарова, 12-А немає світла, тільки ліхтарик з телефону допомагає ввечері, коли повертаємося додому, страшно йти. Будь ласка, допоможіть нам із освітленням», - написала дніпрянка Олена.

Тут встановили: 1 опору, 2 кронштейни, 2 світильники, протягнули 35 метрів дротів: «Дякую від мешканців вулиці Призаводська. У такому місці поставили опору, про яку і мріяти не могли за Макарова, 12-А та 14-А», - пише дніпрянин Олексій. 

«Дякую велике вашій команді ТЧК, Макарова, 12-А – освітлення просто супер! Дякую вам велике від Призаводської. Молодці!» – пише Олена.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло». 

- На Дивізіонній, 48 замінили лампу: «Навпроти будинку не працює ліхтар», - повідомила дніпрянка Надія.

Тут замінили одну лампу. Освітлення відновлено. 

- На вулиці Панікахи, 77-А відремонтували освітлення: «Будь ласка, потрібно замінити лампу на стовпі біля корпусу 1, під'їзд №1», - написала дніпрянка Олена. 

Тут усунули пошкодження на лінії. Освітлення відновлено: «Світло є. Дякуємо!» – пише Олена. 

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Безпечний Дніпро

На Універсальній, 29 відновили покриття після робіт КП «Дніпроводоканал»: «Універсальна, 29, проїзд зі сторони стадіону. Просимо відновити дорожнє покриття. Водоканал усунув тут аварійне протікання, яма просто засипали. Двори ремонтувалися в рамках міської програми, зроблено проїзди добре! Дуже просимо відновити покриття, яма росте», – написала дніпрянка Наталія.

Наразі покриття вже відновлено: «Дякую за відновлене асфальтове покриття після робіт КП «Дніпроводоканал», – пише Наталя.

За роботи дякуємо КП «Дніпроводоканал».

Світло:

- вул. Арабатська, 29, 20, 10: порвані дроти. Тут лінія зовнішнього освітлення у нормі. Обриви дротів інтернет-провайдерів. Опори на балансі ДТЕК. Обірвані дроти прибрали та убезпечили. Працювала бригада КП «Міськсвітло».

Вода:

- вул. Калинова, 53: вулицею протікає вода. Протікання усунули фахівці  КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Квартальна, 38, 36: відновити покриття. У травні відновлять. Працюватиме КП «Дніпроводоканал». 

Тепло:

- вул. Магдалинівська, 7: накрити колодязь. Накриють до 29 квітня. Працюватиме КП «Теплоенерго».

Каналізація:

- просп. Олександра Поля, 84-А: відремонтувати  каналізацію. У четвер, 25 квітня, прочистили випуск та ревізію внутрішньобудинкової системи водовідведення;

- Донецьке шосе, 148-Д: накрити колодязь. Визначать приналежність колодязя та по можливості накриють;

- вул. Роторна: накрити колодязь. Тут мережі Придніпровської ТЕС. Ваше звернення направлене до Лівобережної адміністрації міста. 

Сміття:

- Воскресенська, 20: прибрати територію двору. Ваше звернення передано підряднику, який за договором із КП «Жилсервіс-5» прибирає цю прибудинкову територію. Приберуть.

- Роторна: прибрати сміття навколо зупинки. Ваше звернення направлено до КП «Транспортна інфраструктура міста», а також до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних прибрати територію. 

ЖКГ:

- пров. Бахчисарайський, 2: падають шматки балконів. Балкон – частина приватизованої квартири та відповідальність власника. За кошти з міського бюджету балкони лагодять лише за капітального ремонту фасадів. Цього року такого ремонту не передбачено;

- вул. Воскресенська, 20: відремонтувати піддашок під'їзду;

- вул. Квартальна, 36: відремонтувати покрівлю. Вашу адресу обстежать 26-30 квітня, за підсумками ухвалять рішення;

- просп. Мануйлівський, 13: провітрити квартиру, в якій померла людина. Для проведення робіт із дезінфекції житлових приміщень після померлих рекомендують звертатися за тел. 098 535 65 33;

- вул. Князя Ярослава Мудрого, 16: відремонтувати ліфти. Пасажирський ліфт у Вас працює. У вантажному ліфті згорів двигун головного приводу. Відремонтують до 15 травня.

Постраждалі від ракетних ударів:

- вул. Академіка Белелюбського, 1-Л, 1-Ж: коли прийде комісія? Після обстеження на вул. Вокзальна, 1 комісія прийде і на інші адреси, зокрема Вашу. Працюють без вихідних. 

Вуличне освітлення:

- вул. Бориса Мозолевського, 13, 15: додати світильники. У Вас встановили 4 кронштейни та 4 світильники;

- просп. Мануйлівський, 23: встановити освітлення на дитячий майданчик. У Вас потрібно встановити: 3 опори, 6 кронштейнів, 6 світильників, протягнути 110 метрів дротів. Включать до плану на цей рік;

- вул. Велика Діївська, 4-4: гілка на дротах. Прибрали.

За всіма адресами – роботи КП «Міськсвітло». 

Аварійні дерева:

- просп. Олександра Поля — Ульянова: висадити нове дерево замість видаленого. Під час проведення робіт з висадження дерев Ваше звернення розглянуть;

- просп. Героїв, 9: аварійні дерева;

- вул. Новоорловська, 17: нахилилася береза;

- вул. Панікахи, 121 – кінцевий тролейбус: аварійні дерева.

У травні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.

- вул. Криворізька, 22-Б: коли оброблять дерева? У Вас  видалять 11 дерев, терміни робіт визначать після підписання дефектного акту. Обріжуть та омолодять 3 дерева, це зроблять восени-взимку;

- вул. Петра Яцика, 6: аварійне дерево. Дерево приберуть;

- ж/м Тополя-2, будинок 14: впала гілка. Прибрали. 

За всіма адресами  – роботи КП «Міськзеленбуд». 

Містяни дякують:

- «Дякую Вам за оперативну допомогу з корчуванням пенька. Шевченка, 33», - пише дніпрянка Ольга. 

- «128-ї Бригади Тероборони, 2. Дякую, з приводу дерева КП «Міськзеленбуд»  приїхав протягом години і все усунув! Дякую!" – пише дніпрянин Дмитро. 

- «Дякую, сухі дерева видалили до 30 квітня, як обіцяли (щоправда, ще не утилізували). Покровський, 5-Т», - пише дніпрянка Ольга. 

- «Батумська, 52. Дякую за видалення дерев», - пише дніпрянка Олена. 

- «Терещенківська, 23 та 25, дякуємо  КП «Міськзеленбуд» за видалення аварійних дерев. Зроблено дуже акуратно та швидко!» – пише дніпрянка Олександра.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.