Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 40 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Безпечний Дніпро

У Дніпрі видаляють аварійні дерева за заявками громадян. 

На перехресті просп. Поля та вул. Улянівська видалили старе дерево: «Хочу подякувати працівникам КП «Міськзеленбуд» за видалення небезпечного старого дерева на перетині просп. Поля та вул. Улянівська. Відмінна робота! І окреме дякую команді цього чату за оперативне реагування на заявки містян! Нас чують і роблять, і це добре!», – пише дніпрянка Інна.

За роботи дякуємо КП «Міськзеленбуд».

На ж/м Тополя-2, будинок 40 обрізали гілку, що впала: «Прохання прибрати гілку, що впала під час негоди. Ледве не зачепило машину», - написав дніпрянин Андрій.

Про необхідність видалити це дерево вже заявляли дніпряни, але завадила одна з мешканок будинку. У результаті дерево розпадається на частини.

Зараз гілка, що впала, вже прибрана: «Гілку прибрали. Дуже дякую КП «Міськзеленбуд» – пише Андрій.

Світло:

- просп. Слобожанський, 100: прибрати тимчасові дроти. 17 квітня КП «Жилсервіс-5» направив заявку до компанії ДТЕК: демонтувати кабельну лінію, яка була тимчасово змонтована від ТП до житлового будинку.

Вода:

- вул. Робоча, 166-А: луснула труба. Протікання усунено. Працювало КП «Дніпроводоканал».

Каналізація:

- просп. Богдана Хмельницького, 14-Б: тече каналізація по вулиці. Протікання усунено;

- пров. Ювілейний, 1: тече каналізація по вулиці. Протікання зупинили. Потрібна заміна вузла перемикання. Включено до плану робіт.

За всіма адресами роботи проводили працівники КП «Дніпроводоканал».

Сміття:

- вул. Квітки Цісик, 3: вивезти звалище;

- вул. Київська: вивезти великогабаритне сміття;

- вул. Леоніда Стромцова, 4: вивезти сміття;

- пров. Парусний, 8: вивезти великогабаритне сміття;

- вул. Січеславська Набережна, 12-А: щури біля сміттєвих баків;

- просп. Слобожанський, 1: відновити огорожу біля сміттєвих баків.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та привести місця збору сміття до належного стану.

ЖКГ:

- вул. Домотканська, 1: відремонтувати ліфт. Будинком управляє ТОВ «ЖБК Проспект Правобережний», телефони: 0980810101, 0500810101. За ремонтом ліфта, будь ласка, зверніться до компанії;

- вул. Кондукторська, 2: відремонтувати водостічні труби;

- просп. Слобожанський, 1: зробити вимощення.

Ваш будинок обстежать 24-26 квітня, за підсумками ухвалять рішення.

Вуличне освітлення:

- вул. Бориса Мозолевського, 13, 15: додати світильники. У Вас встановлять: 4 кронштейни, 4 світильники. Зроблять до 1 червня. Працюватиме КП «Міськсвітло».

Аварійні дерева:

- вул. Лесі Українки, 77: зламана гілка;

- вул. Полігонна, 23: дерево впало на гараж.

Прибрали 22 квітня.

- вул. Моніторна, 2: чи є у списку аварійних дерев шовковиця біля під'їзду 12? Ваші дерева були обстежені 2 листопада 2023 року. Роботи вже зроблені. Шовковиця не є аварійною;

- вул. Миколи Міхновського, 29: аварійні дерева. У травні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт;

- просп. Слобожанський, 10/2: коли оброблять дерево? У Вас видалять 2 дерева, терміни робіт визначать після підписання дефектного акту;

- вул. Терещенківська, 23: коли видалять дерево? У вас видалять 16 дерев, це зроблять до 20 червня. Обріжуть та омолодять 49 дерев, це зроблять восени-взимку;

- ж/м Тополя 2, будинок 33: дерево впало. Заберуть до 30 квітня;

- вул. Янтарна, 42: дерево впало на гаражі. Заберуть до 25 травня.

За всіма адресами роботи будуть проводити працівники КП «Міськзеленбуд».

Дніпряни дякують:

- «Березинська, 35. Дякуємо за Ваше сприяння щодо ремонту ліфта», - пише дніпрянка Анжела.

- «Прапорна, 3. Дуже дякую за люк», - пише дніпрянка Раїса.

- «Просп. Петра Калнишевського, 15. Колодязь накрили. Дуже дякую всім причетним!», – пише дніпрянка Ірина.

- «Хочу подякувати працівникам КП “Дніпроводоканал” за ремонтні роботи за адресою просп. Науки, 112, які тривали позавчора і були закінчені пізно ввечері, незважаючи на погодні умови. Ми з водою. Дякую. А також за ремонтні роботи на просп. Науки, 120», - пише дніпрянка Марина.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.