Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 42 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Дніпряни пишаються рідним містом і радіють весні.

«Бульвар Слави: сакури цвітуть, тюльпанове море!»

«Люди, ми живемо у чудовому місті! Давайте радіти кожній миті життя, все розумію, але хочу радіти разом з вами!» – запрошує дніпрянка Галина.

Галина зняла на відео красу Бульвара Слави. 

«Скільки живу у Дніпрі, але такої краси я не бачила. Сакури цвітуть, тюльпанове море!» - каже вона.

«Від жителів Перемоги дякую всім причетним за наш красивий Бульвар!» – пише дніпрянин Вадим.

«На Набережній теж дуже красиво», - про це пише дніпрянин Андрій.

Він сфотографував голландські тюльпани, які у величезній кількості розквітли на Січеславській Набережній.

«Дякую всім комунальним службам!» – пише Андрій.

«На Лівобережному- 3 на алеї краса!».

Враженнями поділилася дніпрянка Світлана: «На Лівобережному-3 на алеї краса, яка різноманітність тюльпанів. 10 000 кроків зробити — одне задоволення. І справді місто перетворилося, і хочеться дивитись на прекрасне», - пише Світлана.

Світло:

- вул. Криворізька, 34: пропало світло. Ваше звернення направлено до департаменту житлового господарства та компанії ЦЕК;

- просп. Петра Калнишевського, 38: висока напруга. Ваше звернення направлено до компанії ДТЕК: надати нормативну послугу з електропостачання.  

Вода:

- вул. Новокримська – Будівельників, Новокримська, 42: відновити покриття. Покриття відновлять у квітні-червні. Працюватиме КП «Дніпроводоканал».  

Каналізація:

- вул. Ірпінська, 10: прочистити каналізацію. Засмічення усунено. Працювали фахівці КП «Дніпроводоканал»;

- Писаржевського, 2: протікає каналізація. Сьогодні, 22 квітня, Вашу каналізацію обстежать, за потреби замінять ділянку труби каналізації. Працюватиме КП «Жилсервіс».

Зливова каналізація:

- вул. Новокримська, 42: прочистити зливову каналізацію. Тут немає зливової каналізації. Необхідно розробити проєкт та будувати. У воєнний час такі роботи заблоковано Кабінетом Міністрів України (постанова 590);

- вул. Семена Бардадима, 123: прочистити зливову каналізацію. Прочистять у травні. Працюватиме відділ гідроспоруд КП «УРЕА».

Сміття:

- вул. Панікахи, 109: вивезти звалище гілок та листя, прибрати територію;

- вул. Політехнічна, 15: скидають сміття.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних прибрати сміття та території.

ЖКГ:

- вул. 20-річчя Перемоги, 3: відремонтувати або замінити вікна. Вашу адресу внесено до плану ремонтів на цей рік;

- вул. Волинська, 4: відремонтувати покрівлю. Сьогодні, 22 квітня, керуюча компанія обстежить покрівлю та будуть вжиті заходи;

- вул. Інженерна, 6: відремонтувати покрівлю. Відразу після бурі – стихійного лиха підрядник обійшов усі квартири. Наразі вирішує питання щодо відшкодування збитків;

- вул. Квартальна, 36: тріснула стіна, протікає піддашок. Сьогодні, 22 квітня, керуюча компанія обстежить під'їзд і за підсумками ухвалить рішення;

- вул. Новоселівська, 10: відремонтувати покрівлю. У Вас проведуть ремонтні роботи на покрівлі, але вона вимагає повного ремонту. Ремонт внесений у план на цей рік за умови своєчасної оплати жителів за послуги КП «Жилсервіс».

Містяни дякують:

- «Дякуємо за допомогу: листя на Героїв, 12 прибрали», - пише дніпрянка Тетяна.

- «Дуже дякую за допомогу в прибиранні дерева, що впало по вул. Сонячна Набережна, 6! – пише дніпрянка Олена.

- «Любарського, 116. Дуже Вам дякую, прибрали», - пише дніпрянин Сергій. Тут теж прибрали дерево, що впало.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.