Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі пройшли Всеукраїнські змагання з художньої гімнастики Dnipro Diamonds Open Cup

У Дніпрі сьогодні завершились Всеукраїнські змагання з художньої гімнастики «Dnipro Diamonds Open Cup». Вони тривали з 19 квітня. Це традиційний турнір, який вже втретє проходить у нашому місті. Участь взяли понад 900 спортсменів, поміж них п’ятирічна дніпрянка Тіна. Дівчинка лише рік займається гімнастикою, але вже має чим похизуватися.

«Сьогодні я здобула перше місце в категорії «Перші кроки». Мені сподобалось брати участь, тому що мені подобається гімнастика – це ефектний, красивий спорт. Хочу продовжувати ним займатись. Обов’язково ще братиму участь у якихось змаганнях», - поділилась учасниця змагань Тіна.

Серед учасників як відомі спортсменки, так і молоді таланти, які тільки починають свій шлях. Всіх з однаковою прискіпливістю оцінювало професійне журі.

«Від майстрів спорту ми очікували гарних виступів, адже невдовзі на них чекає чемпіонат України. Тож для них ці змагання — це своєрідна підготовка. Щодо початківців, це теж етап їхньої підготовки та спортивне свято. Ми дуже хочемо, щоб для них це свято стало пам’ятним та яскравим», - розповіла Альвіна Якимець, суддя міжнародної категорії. 

«Сьогодні ми провели дуже масштабний, красивий та грандіозний турнір з художньої гімнастики. На змагання приїхало близько 900 спортсменів з усієї країни. Багато вікових категорій, багато виступів. Всі були нагороджені пам’ятними подарунками від управління спорту, є призи для призерів від наших спонсорів. Це яскраве свято для любителів художньої гімнастики, юних спортсменів та їх батьків», - прокоментував заступник директора департаменту - начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов.