Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 40 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Куди звертатись, якщо Ваш будинок постраждав від ракетного удару. 

Будинки КП «Жилсервіс-5», які зазнали пошкоджень внаслідок ракетного удару, можуть цілодобово звертатися до диспетчера КП за телефоном (067) 520 63 21.

Також можуть звернутися до Центральної районної адміністрації на проспекті Лесі Українки, 65. Адміністрація працює з 9:00 до 18:00.

Подробиці щодо отримання матеріальної допомоги сім'ям, які постраждали від ракетного удару, можна отримати у Департаменті соціальної політики за телефоном (068) 913 46 88.

Будинки приватних компаній, що отримали пошкодження, з питань робіт в будинку (вікна, двері) можуть звертатися до своїх компаній, що управляють.

Світло у всі двори!

У Дніпрі продовжують встановлювати та повертати вуличне освітлення за заявками громадян. 

На ж/м Тополя-2, будинок 37 замінили лампу: «Адреса: Тополя-2, будинок 37, під'їзд 4. Не працює один ліхтар, прохання відновити», – написав дніпрянин Андрій.

Тут замінили лампу. Освітлення відновлено: «Світло є! Дякую КП «Міськсвітло». Дуже дякую, Геннадію Олеговичу», - пише Андрій.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Вода:

- вул. Азовсталі, 44: тече вода по вулиці. Протікання введення на приватний будинок. КП «Дніпроводоканал» вимкнув воду. Колодязь повинен полагодити власник. КП «Дніпроводоканал» надасть технічну допомогу у відключенні вуличного водопроводу після готовності абонента до проведення ремонту;

- вул. Галини Мазепи, 78: поставити лічильники на воду у гуртожитку. З Вами зв'язалися по телефону. У понеділок, 22 квітня, прийде контролер управління Водозбут і разом з Вами розгляне можливість встановлення на місці;

- пров. Штабний, 1, 3: темна вода з колонки. Колонку перевірять, по можливості вживуть заходів. Але вода у колонках у будь-якому разі технічна.

Каналізація:

- вул. Данила Галицького, 23 – 25: накрити колодязь. Накрили. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Осіння, 14: забита каналізація. Прочистили. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- ж/м Перемога, 6, глухий кут тролейбуса 12: провалився асфальт біля колодязя. Провал усуне КП «Дніпроводоканал»;

- ж/м Придніпровськ: запах каналізації. Тут є мережі Придніпровської ТЕС. Ваше звернення направлене до Лівобережної адміністрації міста для координації та контролю щодо усунення недоліків у утриманні каналізаційних мереж;

- вул. Шухевича – Щепкіна: накрити колодязі. Це колодязі зв'язку. Ваше звернення передано до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника накрити колодязі.

Зливова каналізація:

- вул. Панікахи, 109-30: почистити зливову каналізацію. Почистять. Працюватиме відділ гідроспоруд КП «УРЕА».

Сміття:

- просп. Героїв, 12: прибрати купу тротуарної плитки. Ваше звернення передано до підрядної організації з вимогою прибрати стару плитку;

- вул. Миколи Руденка, 70-А: вивезти звалище;

- ж/м Тополя 2, будинок 41: вивезти звалище великогабаритного сміття;

- ж/м Тополя 3, будинок 54: прибрати звалище гілок.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

- ж/м Тополя 2, будинок 22: прибрати на узбіччі та на схилі. Ваше звернення направлене до департаменту екологічної політики та до адміністрації Шевченківського району міста: зобов'язати відповідальних прибрати сміття та прибрати територію;

- ж/м Тополя 3, поряд школа 137: прибрати сміття на території. Ваше звернення повторно направлене до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати територію.

Постраждалі від ракетних ударів:

- вул. Академіка Белелюбського, 1-Л: накрити дах, вставити вікна;

- вул. Василя Чапленка, 14: вставити шибки у під'їзді;

- пл. Вокзальна, 1: куди звертатись для акту техогляду?

- вул. Пастера, 20: вставити вікна;

- вул. Старомостова: вставити вікна, двері у під'їзді.

Будинки КП «Жилсервіс-5», які зазнали пошкоджень внаслідок ракетного удару, можуть цілодобово звертатися до диспетчера КП за телефоном (067) 520 63 21. 

Також можуть звернутися до Центральної районної адміністрації на проспекті Лесі Українки, 65. Адміністрація працює з 9:00 до 18:00.

Подробиці отримання матеріальної допомоги сім'ям, які постраждали від ракетного удару, можна отримати у Департаменті соціальної політики за телефоном (068) 913 46 88.

- вул. Пастера, 12: вставити вікна. Ваш будинок обслуговується приватним управителем АСС. Будь ласка, зверніться до них.

- вул. Енеїди, 26: накрити дах. Ваше звернення направлено до департаменту самоорганізації населення. За два тижні мають відбутися торги і після цього планується розпочати демонтажні та будівельні роботи.

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Будівельників, 14-16: відновити покриття після робіт. Покриття відновлять у квітні-червні. Працюватиме КП «Дніпроводоканал».

Дніпряни дякують:

- «Дякую, від усього п'ятого будинку на вул. Іларіонівська», - пише дніпрянин Дмитро. Тут усунули прорив труби.

- «Волинська, 9. Дякую за таке швидке реагування! Одразу приїхали співробітники Водоканалу з приводу провалу ґрунту, але це не їхні труби, а тепломережі», - пише дніпрянка Тетяна.

- «Свєтлова, 27, були з Жилсервісу, зробили фото. Дякую. Чекаємо на подальші дії!» – пише дніпрянка Наталія.

- «Добрий вечір. Каналізаційний люк на перехресті Львівської та Шухевича закритий. Дякую», - пише дніпрянка Наталія.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.