Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У рамках міської акції #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий мешканці Самарського району активно долучились до толоки

У Дніпрі мешканці Самарського району вийшли на толоку в рамках міської акції #Дніпро_квітучий  та #ЧистийДніпро. Суботники тут тривають с початку квітня. Сьогодні найбільш активними виявились мешканці будинку 39 по вул. Івана Багряного. З самого ранку вони прибирають та озеленюють свій двір, а ще фарбують лави.

«Вийшли, бо хочемо зробити своє місто і свій двір ще кращими та красивішими. Як бонус – під час такої роботи відволікаєшся від негативних думок. Долучилось близько 30 мешканців будинку. Ми прибираємо, фарбуємо, висаджуємо платани, яблуні та барбариси», - поділилась Наталія Іванова, дніпрянка.

«Ми активно залучаємо мешканців до таких заходів, аби вони відчували себе дотичними до тієї краси, що створюють, та берегли її. В квітні в Самарському та Індустріальному районах відбулось близько 20 толок. Мешканці самі вирішують, як хочуть озеленити двір, та які роботи провести. Ми, як адміністрація, в цьому допомагаємо – придбали насадження, привезли щебінь та відсів для облаштування місць для парковки автомобілів, надали матеріали та фарбу», - розповів голова Лівобережної адміністрації Дніпровської міської ради Юрій Федько.