Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Маркетинг та використання штучного інтелекту: підприємців Дніпра запрошують на перший безкоштовний практичний тренінг

19 квітня у Дніпрі відбудеться перший безкоштовний практичний тренінг для підприємців міста щодо маркетингу та використання штучного інтелекту. Захід проходитиме в рамках Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва м. Дніпра на 2023–2027 роки». Організатори – управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради спільно з Агенцією з просування освітніх проєктів GRAIN. 
Під час тренінгу учасники серед іншого зможуть ознайомитися з тим, як вивчити ринок, конкурентів та цільову аудиторію, не витрачаючи на це купу часу та грошей; створити унікальну торгову пропозицію та ключові меседжі; як обрати канали комунікації та просувати свій продукт за допомогою штучного інтелекту. 
Спікери тренінгу: Ольга Алексєєва (18 років досвіду у сфері маркетингу та продажів), Катерина Комар (керівниця SMM команди освітніх серіаліті). На учасників заходу чекають нетворкінг, практичні вправи та нові знання. Участь у заході безкоштовна. 
Для участі у тренінгу необхідно пройти реєстрацію за формою: https://forms.gle/jfFu6NjLjxiXtgVb7/.