Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 124 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.      

Головне за день

Світло у всі двори! 

У Дніпрі продовжують встановлювати та повертати вуличне освітлення за заявками містян.

- На Калиновій, 49 освітлено дорогу: «Вздовж будинку на вул. Калинова, 49 немає освітлення, просимо освітлити дорогу», - написала дніпрянка Нелла. 

Тут встановили: 4 опори, 5 кронштейнів, 5 світильників, протягли 140 метрів дротів: «Геннадію Олеговичу, дякую за освітлення дороги вздовж будинку по Калиновій, 49! Тепер і у вечірній час можна безпечніше ходити по дорозі. КП «Міськсвітло» дуже оперативно все провело, дякую їм за це», - пише Нелла.

- На проспекті Олександра Поля, 1/9 у дворі знову є світло: «По просп. Олександра Поля, 1/9 у всьому дворі немає світла», - написала дніпрянка Наталія.

Освітлення вже відновлено: «Від усіх мешканців будинку дуже дякуємо за відновлення світла у дворі!» – пише Наталя. 

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Безпечний Дніпро

У Дніпрі продовжують ремонтувати зливову каналізацію за заявками містян.

- На вулиці Панікахи, 109 відремонтували дощовий колодязь: «Просимо відновити/замінити решітку водостічну (дощоприймальника), яка знаходиться на проїжджій частині за будинком вул. Панікахи, 109. Це єдиний дощоприймальник на великій ділянці. Дякую!» – написала дніпрянка Наталя.

Наразі колодязь вже відремонтовано.

 «Хочу висловити величезну подяку всім причетним за ремонт дощоприймальника за будинком №109, на вул. Панікахи. Усі професіонали своєї справи працювали дуже злагоджено та оперативно. Думали, замінять водостічну решітку  і все, а провели капітальний ремонт дощоприймальника! Дякую!" – пише Наталя.

За роботи дякуємо відділу гідроспоруд КП «УРЕА».

Світло: 

- вул. Інженерна, 8: відновити проводку після утеплення будинку. Підрядник усуне недоліки.

Каналізація:

- Січових Стрільців, 89-Б: накрити колодязь. Попередньо, це колодязь теплотраси. Сьогодні, 15 квітня його обстежать та накриють;

- ж/м Тополя-1, будинок 7: відремонтувати колодязі. Колодязі взяті в роботу. Працюватиме КП «Дніпроводоканал».

Сміття:

- Бульвар Зоряний: прибрати сміття та бруд на пішохідній доріжці. Ваше звернення направлене до Адміністрації Шевченківського району: зобов'язати відповідальних впорядкувати доріжку;

- вул. Василя Бабенка: прибрати стихійне сміттєзвалище;

- вул. Волинська, 11: прибрати стихійне сміттєзвалище;

- просп. Науки, 3: вивезти сміття, забрати біля баків, вивозити сміття вчасно;

- вул. Незламна, 285: вивезти сміття, прибрати біля баків, вивозити частіше за раз на тиждень;

- ж/м Тополя-1, будинок 4: стихійне сміттєзвалище;

- вул. Естафетна, 15: вивезти сухе листя.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

ЖКГ:

- просп. Дмитра Яворницького, 90: падають шматки балкона. Сьогодні, 15 квітня, будинок обстежить керуюча компанія, за підсумками ухвалять рішення;

- вул. Квартальна, 26: відремонтувати покрівлю. Сьогодні, 15 квітня, покрівлю обстежить керуюча компанія, за підсумками ухвалять рішення;

- вул. Набережна Перемоги, 78: відремонтувати ліфт. Наразі двигун ліфта ремонтують;

- ж/м Тополя-2, будинок 39: провалився асфальт біля входу до під'їзду. Сходи відремонтують.

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Шевченка, 36, 36-А: провалився асфальт. Комунікації перевірять, провал усунуть комунальні служби;

- вул. Призаводська, 38: почистити дорогу, не зливати бетон. Ваше звернення направлено до інспекції з питань благоустрою: вжити заходів до будівельної компанії;

- Траса Тополя – Аеропорт, Авіаторське: почистити узбіччя. Дорога не обслуговується міськими комунальними службами. Вашу заявку передано до департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОВА.

Містяни дякують:

- «Переїзд вул. Матроська/просп. Богдана Хмельницького. Дуже вдячні за оперативне реагування на прохання, ями засипали того ж дня) це дуже покращило ситуацію», - пише дніпрянка Анастасія. 

«Це просто фантастика. Дуже вам дякуємо, прибрали все сміттєзвалище. Це біля будинків  по вул. Квартальна, 38 та 36. Дякую!» – пише дніпрянка Тетяна.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.