Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальні служби інформують

КОМУНАЛЬНІ СЛУЖБИ ІНФОРМУЮТЬ

Комунальники завершили масштабні аварійно-відновлювальні роботи на водогонах Д=1200/1000мм по вул. Набережна Заводська, Січеславська Набережна та Набережна Перемоги. Триває заповнення системи, аби відновити водопостачання за такими адресами:

- Новокодацький район – в межах вулиць Набережна Заводська, Ударників, Паланкова та Квітки Основ?яненко. 

- Чечелівський район – в межах вулиць Павлова, Академіка Белелюбського, Пастера та Набережна Заводська. У тому числі вулиці Старофабрична та Івана Єзау. 

- Центральний район – в межах вулиць пл. Вокзальна, просп. Дмитра Яворницького (парна сторона), Половицька та Січеславська Набережна. 

- Шевченківський район – в межах вулиць Юліуша Словацького, просп. Дмитра Яворницького (парна сторона), Коцюбинського та Січеславська Набережна. 

- Соборний район – вул. Січеславська Набережна, вул. Набережна Перемоги, вул. Ливарна, вул. В. Вернадського, вул. П. Нірінберга, вул. Поля, вул. Колодязна, вул. Кам`яна, вул. 6 Стрілецької Дивізії, вул. Яружна, ж/м Перемога 1- 3. 

На зазначених та прилеглих до них вулицях, у тому числі ж/м Перемога 4- 6 та ж/м Західний, а також у Лівобережній частині міста стабілізується нормативний тиск.

Відновлення стійкого режиму водопостачання очікується сьогодні на 10:00.

Напередодні ввечері бригади КП «Дніпроводоканал»  також завершили аварійні роботи на таких об’єктах:

- вул. Довжок, 12, відновлено водопостачання цієї вулиці; 

-  вул. Дубінінська, 1,  відновлено водопостачання сел. Чаплі.

Через зниження тиску все ще зупинена підвищувальна насосна станція (ПНС) на вул. Богдана Хмельницького, знижено тиск на верхніх поверхах будинків за такими адресами:

- просп. Слобожанський, 40-90, 

- вул. Богдана Хмельницкого, 2-33,

- просп. Калнишевського, 1-72,

- вул. Батумська, 8-64,

- вул. Старочумацька, 1, 10, 11,

- вул. Квітки Цісик, 1-36,

- вул. Яскрава, 1-41,

- вул. Дебальцівська, 21, 23, 28, 29,

- вул. Осіння, 7-13.

Через протікання на водопроводі у підвалі по вул. Старочумацька, 7 (гуртожиток), на прохання коменданта припинено водопостачання. Ремонтні роботи на внутрішнобудинкових мережах  планується провести сьогодні ресурсами гуртожитку.

За минулу добу бригади КП «Дніпроводоканал» очистили 36 засмічень на мережах водовідведення, а також усунули 10 пошкоджень на мережах водопостачання.

Комунальники сьогодні продовжать роботи за заявками містян на очищення засмічень на мережах водовідведення та усуненні пошкоджень на мережах водопостачання, що надійшли до «Контакт-центру» Дніпровської мерії. Ці роботи проводяться без відключення водопостачання.

Бригади КП «Дніпроводоканал» працюють за заявками містян щодо очищення засмічень на мережах водовідведення, а також щодо усунення пошкоджень на мережах водопостачання. Більшість цих робіт аварійні бригади проводять без відключення подачі води у будинки дніпрян.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

ЕНЕРГЕТИКИ ІНФОРМУЮТЬ

У зв'язку з проведенням планових робіт приватною енергетичною компанією ЦЕК, 10 квітня з 08:00 до 20:00 буде припинено подачу електроенергії за такими адресами:

- вул. Будівельників: 22; 

- вул. Новокримська: 8-А, 42; 

- вул. Робоча: 73; 

- вул. Фабрично-заводська: 25.

Всю інформацію про відключення світла приватною енергетичною компанією ЦЕК можна знайти у телеграм каналі підприємства – https://t.me/cek_info.

У разі виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на постійному контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми у комунальній сфері, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12

Також заявки щодо проблем з тепло- чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/.