Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Мерія Дніпра торік виділила 2,5 млн грн фінансової допомоги для патрульної поліції. Продовжуватимемо співпрацювати, аби у місті був громадський порядок», — черговий по місту 

Мерія Дніпра продовжує співпрацювати зі службами, які стежать за громадським порядком, безпекою, рятують людей. Шостого квітня заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту міської ради Дмитро Редька відвідав Дніпровське управління патрульної поліції. Він цього дня є черговим по місту.  

«Відвідав Управління патрульної поліції, поспілкувався з керівництвом, з?ясували, які є нагальні потреби і питання. Ознайомилися з інформацією щодо безпекової ситуації в місті, кількості кримінальних та адміністративних правопорушень. Поспілкувались про організацію роботи й щодо безпеки дорожнього руху. Місто за запитами допомагає органам поліції. Торік саме Управлінню патрульної поліції надали допомогу у вигляді субвенції на суму 2,5 млн грн для придбання паливно-мастильних матеріалів та службового авто. Продовжуємо співпрацювати», — підкреслив Дмитро Редька. 

За словами старшого інспектора пресслужби Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області Павла Карманова, з початку року патрульні Дніпра виїхали на понад 17,5 тис. викликів. За три місяці склали майже 26 тис. адмінматеріалів, із них за порушення правил дорожнього руху — майже 21,5 тис. «Патрульні зафіксували понад 1 400  ДТП, із них 173 з потерпілими. А ще постійно слідкуємо за дотриманням швидкісного режиму на дорогах міста. Окрім камер автофотофіксації, встановлених міською владою, у місті працюють екіпажі з приладами вимірювання швидкості Трукам на 10 локаціях. Це сприяє зниженню аварійності та зменшенню кількості загиблих та травмованих. Також патрульні з початку року виявили 1 142 водія, які мали ознаки сп’яніння і керували транспортним засобом. Усіх притягли до адміністративної відповідальності. Продовжуємо співпрацювати з органами місцевого самоврядування. Серед іншого йдеться і про покращення дорожньої інфраструктури. А ще дуже допомагає в роботі поліції Ситуаційний центр Дніпра та камери Безпечне місто, завдяки яким цілодобово моніторимо ситуацію в місті, попереджаємо вчинення кримінальних злочинів та оперативно реагуємо на виклики», — зазначив Павло Карманов. 

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту перевірив і укриття в НВК-ліцеї № 100 (площа Успенська, 1). 

«Воно розраховане на 500 осіб. Цілком придатне для укриття населення в разі небезпеки. Є питна вода, додаткові джерела електропостачання, санвузли, вентиляція, аптечка тощо. Працює укриття цілодобово», — додав Дмитро Редька.