Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 62 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.      

Головне за день

Світло у всі двори!

У Дніпрі продовжують встановлювати та повертати вуличне освітлення за заявками містян.

- На вулиці Будівельників, 13-19 освітлено алею: «Будівельників 13, 15, 17, 19 із дворів дуже темно. Мешканці будуть дуже вдячні, якщо з'явиться вуличне освітлення і у нас», - написала дніпрянка Людмила. 

Тут встановили: 9 опор, 9 кронштейнів, 9 світильників, протягли 315 метрів дротів: «Дякую за освітлення алеї. Краса. Світло, як вдень!» – пише Людмила. 

- На узвозі Крутогірному, 11 відремонтували ліхтар: «Не працює ліхтар. В умовах поганого освітлення одна людина вже мало не провалилася», - написала дніпрянка Марія.

Тут відремонтували світильник. Освітлення відновлено: «Дякую велике за швидке вирішення проблеми по Крутогірному узвозі!» – пише Марія. 

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Безпечний Дніпро

 У Дніпрі ремонтують та накривають колодязі за заявками містян. 

- На вулиці Богдана Хмельницького, 17 накрили колодязь: «Торець будинку, пішохідна зона з боку дороги, поламаний люк та тріщини в асфальті. Покриття зробили цього року», – написала дніпрянка Юлія. 

З'ясувалося, що відкрито колодязь зв'язку. Звернення направили до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника накрити колодязь. Колодязь накритий: «Дуже дякую за швидке реагування по вулиці Богдана Хмельницького!» – пише Юлія. 

За роботи дякуємо Інспекції з питань благоустрою та власникам колодязя.

Вода:

- вул. Волинська, 3: прорвало труби. У Вас пошкодження внутрішньобудинкових мереж. Воду будинку перекрито КП «Дніпроводоканал». Обслуговуюча організація з невідомих причин не проводить ремонт. КП Дніпроводоканал вкотре пропонує зустріч із представниками Вашої керуючої компанії для спільного обстеження мереж водопостачання та вирішення проблеми. 

Каналізація: 

- вул. Велика Діївська, 32: каналізація знову підтоплює підвал. У вас працюють вже третій день. Повідомляють, що через несумлінне ставлення мешканців будинку колектор у незадовільному стані;

- вул. Данили Нечая, 8: забитий колектор. Прочистили.

За всіма адресами – роботи КП «Дніпроводоканал». 

Сміття:

- вул. Брилів Шлях: прибрати звалище сміття на приватній території. Ваше звернення направлено до інспекції з питань благоустрою;

- вул. Ганни Барвінок: прибрати стихійне звалище сміття;

- вул. Європейська: будівництво перекрило доступ до сміттєвих баків у дворі;

- просп. Калнишевського, 9: вивезти сміття, встановити баки на майданчик;

- вул. Квітки Цісик, 3: вивезти сміття;

- вул. Конотопська – просп. Мануйлівський: вивезти звалище негабаритного сміття;

- вул. Коробова, 1: прибрати на подвір'ї покришки;

- просп. Мануйлівський, 73: вивезти стихійне звалище, прибрати територію;

- вул. Незалежності, 2, 22-А: вивезти стихійні звалища сміття;

- вул. Робоча, 25-А: вивезти великогабаритне сміття;

- вул. Робоча, 174-А: прибрати сміття біля сміттєвих баків;

- вул. Радистів, 7-А: переставити баки.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

- вул. Квартальна, 47: вивезти стихійне звалище сміття. Вивезли;

- вул. Новоорловська, 26: прибрати територію та в'їзд у двір. Ваше звернення направлене до департаменту житлового господарства: зобов'язати відповідальних прибрати сміття та прибрати територію;

- ж/м Тополя, 37 - 39: прибрати на дитячому майданчику. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних забрати територію дитячого майданчика.

ЖКГ:

- просп. Олександра Поля, 22: зробити відкоси. Повідомляють, що відкоси у Вас поки не планують робити;

- вул. Галини Мазепи, 2: протікає покрівля. Вам потрібно звернутися до тих, хто проводив ремонт (депутат чи підрядна організація);

- просп. Слобожанський, 98: зміцнити балкони, відремонтувати  покрівлю. Ваш будинок обстежать 8-10 квітня, за підсумками ухвалять рішення;

- вул. Будівельників,  12: відремонтувати або замінити кабіну ліфта. Кабіну ліфта потрібно міняти, але терміни робіт поки що невідомі.

Ракетна загроза:

- вул. Домотканська, 1: встановити мобільне укриття. На сьогодні всі адреси установки модульних укриттів визначені. Якщо укриття будуть встановлювати додатково, Вашу адресу розглянуть і за наявності місця для встановлення включать до плану.

Постраждалі від ракетних ударів:

- вул. Квартальна, 38: Вставити вікна. З Вами вже мали зв’язатися, аби заміряти вікна Вашій квартирі.

Вуличне освітлення:

- вул. Сортувальна: не працюють ліхтарі. Ліхтарі на Вашій вулиці належать Придніпровській залізниці. Вона їх і включає. Ваше звернення направлене до Лівобережної адміністрації міста. 

Аварійні дерева:

- просп. Богдана Хмельницького, 4: коли обріжуть дерева? У Вас омолодять 5 дерев. Зроблять восени-взимку;

- Бульвар Слави, 15: зламалася гілка. Прибрали;

- вул. Василя Сліпака, 28: коли обріжуть дерева? У Вас омолодять 5 дерев. Зроблять восени-взимку;

- вул. Володимира Великого, 20-24: озеленити газон, висадити квіти. Ваше звернення взято до уваги та буде розглянуто під час планування робіт з озеленення;

- вул. Коробова, 1: аварійні дерева. У Вас обріжуть та омолодять 19 дерев. Зроблять восени-взимку;

- пл. Новокодацька.. 6: аварійні дерева;

- ж/м Тополя-1, будинок 3: омолодити дерева;

- вул. Шаляпіна 1: аварійні дерева. У квітні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт;

- вул. Шевченка, 33: коли видалять дерева? У Вас видалять 4 дерева до 30 квітня. 

За всіма адресам – роботи КП «Міськзеленбуд». 

- пров. Василівський: обрізати дерева біля ліхтарів. Ваше звернення направлене до КП «Міськсвітло» з проханням обрізати крони на вказаній ділянці.

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Олександра Данченка, 54: продовжити роботи. Роботи продовжено дорожньою службою.

Містяни дякують:

- «Дуже дякуємо! На Старокозацькій, 65  КП «Дніпроводоканал» усунув причину «озера», що утворився», - пишуть жителі.

- «Дякую красно за сприяння. Каналізаційний колектор  працівники КП «Дніпроводоканал» прочистили, протікання нечистот усунули. Данили Нечая, 8», - пишуть мешканці. 

- «Ж/м Покровський, 5-Т, тиск налагодився, вода є, дякуємо за допомогу!» - пишуть мешканці. 

- «Велике дякую за вивіз сміття, Квартальна, 47», - пише дніпрянин Анатолій.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.