Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 67 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.      

Головне за день

Світло у всі двори!

У Дніпрі продовжують встановлювати та повертати вуличне освітлення за заявками громадян. 

На Призаводській, 3-А біля будинку стало світло: «Будь ласка, зробіть нам світло за адресою: Чечелівський р-н, вул. Призаводська, 3-А. Один будинок зовсім без світла, напевно, нас пропустили», - написала дніпрянка Олена.

Тут встановили: 2 кронштейни, 2 світильники, протягнули 35 метрів дротів: «Дуже дякую всій команді телеграм-чату Корбана. Дуже вдячна вам вся Призаводська, 3-А. Світло провели, тепер і видно буде, дуже дякую», - пише Олена.

«Дякую за допомогу у освітленні, Призаводська, 3-А! Ще один будинок на цій вулиці ви порадували!», – пише дніпрянин Олексій.

На проспекті Науки, 171 замінили лампу: «Між першим та другим під'їздом, ближче до кільця, що у дворі, згоріла лампа на стовпі дворового освітлення. Можна залишити заявку на заміну», – написала дніпрянка Ірина.

Тут замінили лампу. Освітлення відновлено: «Справді замінили, ми знову з освітленням!», – пише Ірина.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Вода:

- просп. Науки, 118: прорвало трубу, заливає підвал. У Вас протікає зовнішня мережа централізованого постачання холодної води. Взято в роботу КП «Дніпроводоканал»;

- ж/м Червоний Камінь, 13: темна вода з крана;

- вул. Савкіна, 6: чорна вода з крана.

Ваші труби обстежать і за потреби промиють. Працюватиме КП «Дніпроводоканал».

- ж/м Покровський, 3-П: чорна вода з крана. Повідомляють, що вода вже чиста.

Тепло:

- вул. Панікахи, 109: зміцнити місця для входу теплотраси. Сьогодні, 4 квітня, теплотрасу обстежать, за підсумками ухвалять рішення. Працюватиме КП «Теплоенерго».

Каналізація:

- вул. Адміральська, 26: тече колектор. Це не колектор Водоканалу. Ваше звернення передано до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних усунути протікання;

- вул. Академіка Белелюбського, 14: забита каналізація. Обстежили, працює нормально;

- вул. Велика Діївська, 4: забилася каналізація;

- ж/м Червоний Камінь, 13: тече каналізація;

- вул. Надії Алексєєнко, 100-Г: тече каналізація.

Засмічення усунуто. Працював КП «Дніпроводоканал».

- вул. Генерала Пушкіна: відремонтувати колодязі. Обстежать та по можливості відремонтують. Працюватиме КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Квартальна, 25: накрити колодязь;

- вул. Січеславська Набережна, 39: накрити колодязі.

Обстежать та по можливості накриють. Працюватиме КП «Дніпроводоканал».

- вул. Макарова, 1-Б: каналізація заливає підвал. Міська аварійна служба встановила засмічення дворової каналізації. Взято в роботу КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Радистів, 7-А: чи потрібна плита біля колодязів? Плита потрібна. Це плита перекриття на камері, яка є одним цілим з камерою, що знаходиться під нею. При збиранні сміття пошкодили «горловину» та люк. Їх уже відновило КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Полковника Горленка, 3: сусід не пускає до колодязя каналізації у своєму дворі. КП «Дніпроводоканал» відвідає місце та визначить належність комунікацій;

- вул. Семафорна, 31: засмічена каналізація, залізниця нічого не робить. Це мережі підприємства залізниці. Ваше звернення направлене до Лівобережної адміністрації міста: зобов'язати відповідальних прочистити каналізацію.

Сміття:

- вул. Павла Тушкана: вивезти сміття;

- вул. Данила Галицького, 11: вивезти стихійне звалище;

- вул. Дорожна: вивезти сміття;

- вул. Віддалена, 14: вивезти сміття;

- вул. Радистів, 7-А: переставити баки;

- вул. Старий шлях, 43: вивезти сміття.

Ваші звернення передано до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

- ж/м Тополя 2, будинок 41: прибрати звалище великогабаритного сміття;

- вул. Фабрично-Заводська, 3-А: прибрати гілки;

- вул. Холодильна, 55: прибрати територію;

- вул. Гоголя, 22-24: прибрати сміття біля руїн;

- вул. Новоорловська, 34: забрати територію;

- вул. Панікахи, 109 – кінцева зупинка: прибрати територію.

Ваші звернення передано до департаменту екологічної політики та до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних прибрати сміття та прибрати території.

ЖКГ:

- просп. Науки, 153: полагодити дах, звисає шматок. Пелену покрівлі зміцнили. Працювало КП «Жилсервіс-5»;

- вул. Новокримська, 53: зробити ремонт на сходовій клітці. Сьогодні, 4 квітня, Вашу сходову клітку обстежать, за підсумками ухвалять рішення;

- вул. Призаводська, 1: відремонтувати дах;

- вул. Призаводська, 1-А, 3-А: замінити дах.

Ваші будинки обслуговуються приватними керуючими компаніями. Будь ласка, зверніться до них. Додатково Ваші звернення направлені до департаменту самоорганізації населення.

Ракетна загроза:

- вул. Данила Нечая, Підмогильного: встановити мобільне укриття;

- вул. Квартальна, 39: встановити мобільне укриття.

На сьогоднішній день всі адреси установки модульних укриттів визначені. Якщо укриття встановлюватимуть додатково, Ваші адреси розглянуть і за наявності місця для встановлення включать у план.

Вуличне освітлення:

- вул. Передова, 737: не світить ліхтар. Світильник оглянуть і полагодять до 12 квітня. Працюватиме КП «Міськсвітло».

Аварійні дерева:

- вул. Данила Нечая, 19 та інші: аварійні дерева. У Вас обріжуть та омолодять 56 дерев. Зроблять восени-взимку;

- вул. Новоорловська, 22-А: коли обріжуть дерева? У Вас обріжуть та омолодять 11 дерев. Зроблять восени-взимку;

- вул. Орловська, 33: аварійні дерева. У Вас видалять 2 дерева до 17 травня. Обріжуть та омолодять 10 дерев. Зроблять восени-взимку;

- вул. Тополина, 19: аварійні дерева. У квітні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт;

За всіма адресами роботи будуть проводити КП «Міськзеленбуд».

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Академіка Белелюбського: виправити недоліки у новому ремонті. Покриття потребує капітального ремонту, що сьогодні виконати немає можливості. Минулого року, як тимчасовий захід, було проведено ремонт з усунення аварійних ям. Ваше звернення передано до дорожньої служби, влітку недоліки усунуть;

- вул. Терещенківська, 10, 8, 20: коли відновлять покриття? Ваше звернення направлене до КП «Управління контролю за благоустроєм»: зобов'язати відповідальних поновити покриття.

Дніпряни дякують:

«Юрія Савченка, 97. Дякую. Пень викорчували та прибрали», - пише дніпрянка Оксана.

«Вул. Козака Мамая, 12, дякуємо Вам за допомогу. Сміття прибрали», - пише дніпрянка Людмила.

«Михайла Грушевського, 5/7, висловлюємо щиру подяку за спиляне аварійне дерево та швидке прибирання гілок. Дякую всій команді!» – пише дніпрянка Віра.

«Дякую за роботу. Просп. Слобожанський, 65, вул. Кожем'яки (Подебрадська), 7 з водою», - пише дніпрянка Олена.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.