Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Платформа NAZOVNI - допомога українським експортерам

Міжнародна платформа “NAZOVNI” призначена для надання дипломатичного сприяння українським експортерам товарів та послуг комерційного використання на зовнішніх ринках. “NAZOVNI” не розглядає заявки щодо товарів та послуг військового та подвійного призначення. Обов'язковими умовами для роботи з платформою є:

  • реєстрація підприємства на території України;
  • підприємство є виробником та/або експортером продукції/послуг; “NAZOVNI” не співпрацює з посередниками, які безпосередньо не експортують самостійно, або які надають платні послуги для інших компаній по експорту їх продукції; “NAZOVNI” не працює з товарами подвійного використання та військового призначення;
  • наявність презентації та комерційної пропозиції англійською (іноземною) мовою (обов'язково) (система надає можливість завантаження згаданих документів);
  • наявність сайту англійською мовою (обов'язково);
  • контактна інформація представника компанії, який вільно володіє англійською (іноземною) мовою для оперативної та ефективної комунікації з представниками МЗС України, посольств та іноземних партнерів (в т.ч. моб телефон з WhatsApp або іншим месенджером).

Більшості експортерів достатньо уважно заповнити анкету для реєстрації на платформі. Тим не менш, іноді ми змушені відмовити в реєстрації та розгляді заявок на платформі через порушення вказаних вище правил та вимог

Для кого Міжнародна платформа “NAZOVNI”?

Сервіс працює з українськими підприємцями, що хочуть вийти на експорт: від виробників продуктів харчування чи handmade посуду — до креативних агентств та IT-компаній.

“NAZOVNI”– це унікальний цифровий сервіс Міністерства закордонних справ України, який силами економічних дипломатів допомагає українським виробникам у надскладному процесі виходу на міжнародні ринки та в розвитку експортної діяльності.

Сайт “NAZOVNI”– https://nazovni.online/ .

“NAZOVNI” оголошує другу хвилю набору компаній до каталогу українських товарів та послуг. Каталог “NAZOVNI” i вже активно працює та був переданий багатьом іноземним організаціям через закордонні дипломатичні установи України. Список компаній, які вже є у каталозі, можна перевірити за посиланням: https://bit.ly/3IrMAs9 .

Компанії, які відсутні у каталозі запрошуються до реєстрації. Для того, щоб ваша компанія потрапила до каталогу, обов’язковою умовою є реєстрація на платформі “NAZOVNI”, наявність презентації англійською мовою та сайту. Посилання на реєстрацію: https://bit.ly/3v8MByj .

Кінцевий термін подачі заявки: 29 березня 2024 року.

Каталог буде представлений Посольствами та Консульствами у 120 країнах світу.