Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 45 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.      

Головне за день

Світло у всі двори! 

У Дніпрі тривають роботи зі встановлення та повернення вуличного освітлення за заявками містян.

- На Яблуневій, 2, 4 відремонтували освітлення: «По вулиці Яблуневій, 2, 4 не працює освітлення три доби», – написав дніпрянин Євген. 

Тут усунули пошкодження на лінії. Освітлення відновлено: «Яблунева, 2, 4, освітлення відновили. Дякую!» – пише Євген.

- На Сагайдачного та Кисневій замінили лампи: «Можна, будь ласка, замінити лампи на стовпах по Сагайдачного, 6 –у дворі не горить жодна лампочка. А також не всі горять вулицею Кисневою», - написала дніпрянка Олена.

Тут замінили дві лампи. Освітлення відновлено: «Дякуємо за оперативність. У неділю вранці на Сагайдачного, 6 та Кисневій замінили лампи, що перегоріли. Дякую нашим електрикам міста. Увечері мешканці теж передавали подяки», - пише Олена.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло». 

Безпечний Дніпро

У Дніпрі продовжують видаляти, обрізати та омолоджувати аварійні дерева за заявками містян.

На ж/м Тополя-2 з торця будинку 22 викорчували пні: «Прибрали 8 пнів. Дякую величезне КП «Міськзеленбуд!». Дякую величезне, Геннадію Олеговичу», - пише дніпрянин Андрій. 

За роботи дякуємо КП «Міськзеленбуд».

Світло:

- вул. Волинська, 6: вхідний кабель будинку не замінено. Ремонт електромереж внесено до плану поточного ремонту на цей рік. Працюватиме КП «Жилсервіс 5». 

Вода:

- вул. Любарського, 90: коли до гуртожитку проведуть водопровід? Роботи з облаштування водопроводу планують виконати до 10 квітня;

- вул. Романа Шухевича, 62, 64: замінити трубу. Пошкоджену ділянку труби замінили на поліетиленову трубу д-50 мм. Працював КП «Дніпроводоканал».

Тепло:

- вул. Макарова, 19: відновити асфальт після робіт. Асфальтове покриття зможуть відновити не раніше квітня-травня. А поки що, сьогодні-завтра, 26-27 березня, додатково додадуть щебеню.

Каналізація:

- вул. Каунаська, 22: накрити колодязь. Колодязь відремонтовано;

- вул. Осіння 14: забилася каналізація. Засмічення усунено. 

За всіма адресами працював КП «Дніпроводоканал».

Зливова каналізація:

- вул. Саксаганського, 1: зробити зливову каналізацію. Тут зливової каналізації немає. Потрібно розробити проєктну документацію та побудувати зливову каналізацію з нуля. У воєнний час цього не зроблять. 

Сміття:

- вул. Волинська, 6: прибрати територію;

- вул. Квартальна, 38, 36: прибрати сміття під теплотрасою та під парканом спортивного інтернату.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних прибрати території.

- ж/м Лівобережний-3, цвинтар: вивезти сміття. Сміття вивезено у понеділок, 25 березня;

- вул. Феодосія Макаревського, 16: прибрати стихійне звалище сміття. Прибрали.

ЖКГ:

- просп. Олександра Поля, 48-А: відремонтувати покрівлю. Ремонт покрівлі внесено до переліку об'єктів, які потребують ремонту цього року;

- вул. Волинська, 6: відремонтувати покрівлю, зробити вимощення. Роботи внесено до плану поточного ремонту на цей рік;

- вул. Квартальна, 36: коли відремонтують міжпанельні шви? Ремонт міжпанельних швів внесено до переліку об'єктів, які потребують ремонту цього року;

- вул. Холодноярська, 26: коли відремонтують покрівлю і зроблять вимощення? Роботи внесено до плану поточного ремонту на цей рік. 

За всіма адресами  – роботи КП «Жилсервіс-5».

Благоустрій:

- вул. Полігонна, 18-Г: прибрати руїни будинку, який згорів. Об'єкт зареєстровано за адресою Прилуцький, 21,  як мистецька майстерня, приватна власність, зв'язку з власником немає. Демонтаж приватної власності можливий лише за рішенням суду.

Вуличне освітлення:

- вул. Водопровідна, 20, 20-А: блимають ліхтарі. Ділянку обстежать до 29 березня та будуть вжиті заходи.

- вул. Всеволода Нестайка, 3: не горить ліхтар. У Вас замінили 2 лампи, 2 імпульсно-запалювальні пристрої та 2 патрони. Освітлення відновлено.

- вул. Дзеркальна, 24-А та інші: не горять ліхтарі. У Вас замінили 3 лампи та 1 світильник. Освітлення відновлено.

За всіма адресами – роботи КП «Міськсвітло».

Аварійні дерева:

- вул. Велика Діївська, 52: аварійні дерева. У Вас обріжуть та омолодять 12 дерев, зроблять восени-взимку. 

- вул. Повітрофлотська, 9: обрізати дерева. У Вас обріжуть та омолодять 9 дерев, зроблять восени-взимку.

- просп. Науки, 141: аварійні дерева. Будь ласка, уточніть контактний телефон. У Вас обріжуть та омолодять 13 дерев, це зроблять восени-взимку. 

- вул. Галини Мазепи, 61-59-А: викорчувати пні. Викорчують. 

- вул. Івана Багряного, 39: обрізати дерева. У Вас обріжуть та омолодять 69 дерев, зроблять восени-взимку. 

- вул. Калинова, 71: обрізати дерева.

- вул. Кам'янська, 27 – 23: обрізати дерева.

- просп. Миру, 7: аварійні дерева.

- вул. Новопартизанська: аварійне дерево.

- вул. Телевізійна, 12: обрізати дерева.

У квітні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт. 

- вул. Квартальна, 36: викорчувати пеньок.

- ж/м Червоний Камінь, 18: викорчувати пеньок. Викорчують. 

- вул. Романа Шухевича, 57: коли обріжуть та видалять дерева? У Вас видалять одне дерево до 30 квітня. Омолодять 2 дерева, це зроблять восени-взимку. 

- просп. Слобожанський, 60: омолодити дерево. У 2023 році дерева за цією адресою були обстежені та роботи виконані. Повторно обстежать у травні.

- вул. Терещенківська, 23, 25: коли видалять дерева? У Вас видалять 19 дерев. Терміни робіт визначать після підписання дефектного акта. Обріжуть та омолодять ще 53 дерева, це зроблять восени-взимку. 

- вул. Тополина, 14: обрізати дерево. У Вас видалять одне дерево. Терміни робіт визначать після підписання дефектного акта. Омолодять ще одне дерево, це зроблять восени-взимку. 

- ж/м Тополя-2, будинок 40: викорчувати пні. Викорчують.

- ж/м Тополя-3, будинок 12: аварійне дерево. До Вас немає можливості для заїзду спецтехніки, вирішується питання про виконання робіт спеціалістами – арбористами. 

- вул. Шевченка, 33: вивезти гілки, викорчувати пеньок. Пеньок викорчують. Для прибирання гілок Вам потрібно звернутися до Вашої управляючої компанії.

- вул. Юрія Савченка, 97: викорчувати пеньок. Викорчують. 

- вул. Яскрава 11: аварійне дерево. У Вас видалять 2 дерева до 30 квітня.

За всіма адресами – роботи КП «Міськзеленбуд». 

- вул. Ганни Барвінок, лікарня №11: аварійне дерево. Ваше звернення направлене до департаменту охорони здоров'я населення з проханням спільно з адміністрацією лікарні розглянути його та за необхідності видалити аварійне дерево.

Містяни дякують:

- «Дякую за миттєве реагування! Вивезли величезне звалище сміття на Ф. Макаревського!! Це вже не перше оперативне реагування на прохання! ДЯКУЮ!», - пише дніпрянка Людмила. 

- «Дякую КП «Дніпроводоканал» за оперативну роботу. Дуже ввічливі працівники. Швидко приїхали та відремонтували нашу каналізацію. Артеківська, 11. «Дніпроводоканал» – це одне з найважливіших та найкращих КП нашого міста», - пише дніпрянка Юлія.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.