Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пес та тематичний квест. У музичних школах Дніпра провели День відкритих дверей

У Дніпрі в міській музичній школі №3  теж відбувся День відкритих дверей. Познайомитись із закладом прийшли більше 50 дітей. Аби їх здивувати та познайомити із діяльністю школи, для них провели тематичний квест.

«Гостей зустрічала собачка Лілія. І ми разом відвідали 10 локацій, тобто кабінетів. В кожному був викладач та наші вихованці. Вони демонстрували свої вміння грати на тому чи іншому інструменті, розповідали про нього та відповідали на запитання», - зазначила Вероніка Васильєва, директорка дитячої музичної школи №3 «АРТДЕБЮТ».

У цій музичній школі навчаються 370 дітей. Серед них і 12-річна Арина. Дівчинка відвідує заклад вже 7 років. Спочатку вчилась лише вокалу, але останній рік опановує ще й гітару.

«Свою майбутню кар’єру  я хочу побудувати в музичній сфері. Мене все це дуже захоплює, і я радію, що сьогодні до нас прийшли нові діти. Сподіваюсь, їм також сподобається наша школа, і вони захочуть тут навчатися», - каже Арина, вихованка музичної школи №3.

«Я навчаюсь грати на віолончелі вже 8 років. Це дуже красивий інструмент, гарно грає. Мені подобається брати участь в усіляких конкурсах, бути на сцені. Сподіваюсь, наші гості теж закохаються в музику. З радістю приймемо, будемо допомагати», - додав учень школи Святослав.

У Дніпрі працюють 20 мистецьких шкіл.  В них навчають майбутніх музикантів, художників, танцюристів та театралів. Всі вони сьогодні провели День відкритих дверей. До закладів завітало більше 1000  потенційних учнів. До навчання вони зможуть долучитись з 1 вересня 2024 року.

Дізнатися розклад, коли проходитимуть Дні відкритих дверей в закладах позашкілля Дніпра, та більш детальну інформацію можна за посиланням.