Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У сквері Металургів облаштували велику дитячу зону із дитмайдачиком та мультяшними героями – котобусами

У Дніпрі продовжують розвивати локації для розваг та дозвілля дітей у різних районах міста. Один із таких проєктів, який нещодавно реалізували – новий сучасний дитячий майданчик у сквері Металургів, який знаходиться у спальному районі міста. Там серед іншого облаштували гойдалки, пісочниці, гірки, стінку для скелелазіння тощо.
«Цей сквер за останні три роки привели до ладу. До цього тут була цілком захаращена територія з купою сміття. Зараз він має цілком інший вигляд. Серед іншого зробили алеї, встановили лави, урни для сміття, освітлення. Прибрали сухостій, підсадили нові хвойні дерева. А нині за проєктом тут з’явився дитячий майданчик. Без перебільшення,  – один із найкращих у цьому районі. Він багатофункціональний. Усі елементи зроблені з дерева, що цілком безпечно для дітей. Деталі можна буде легко замінити, якщо вийдуть з ладу. Зараз тут пісок, але у подальшому плануємо зробити тут гумове покриття. Родзинка цього дитячого майданчику – зона із великими мультяшними героями – котобусами. Ввечері вони гарно світяться. Це ще й гарна фотозона. Дорослі з дітками полюбляють тут фотографуватися», - розповів директор комунального підприємства «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради Олексій Тесля.
Місцева мешканка Наталія Бєгун чи не щодня приходить на новий дитмайданчик із своїм 4-річним сином Артемом.
«Нам тут дуже подобається. Все так гарно, по-сучасному зроблено. Мені як мамі дуже подобається, що всі елементи тут з дерева для безпеки дітей. А ще завезли багато піску. Дуже задоволені, що у сквері зробили такий чудовий дитмайданчик. Не треба нікуди їхати, аби з дитиною погуляти», - каже пані Наталя.
Новий дитмайданчик у сквері  Металургів сьогодні для себе вперше відкрила і дніпрянка Наталія зі своєю донечкою Веронікою.
«Ми тут вперше і приємні вражені цим сучасним майданчиком. Дитині все тут подобається. Вона з однієї гірки біжить на іншу. Тут багато лав. Все чисто, прибрано, охайно. Приємно, що у місті розвивають простір для маленьких дніпрян», - додала Наталя.