Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпро відкрив реєстрацію на безкоштовну платформу для підготовки до НМТ-2024

У Дніпрі КП «єДніпро» оголосило про початок реєстрації на безкоштовну платформу для підготовки учнів до Національного мультипредметного тестування (НМТ)-2024. 

За словами директора комунального підприємства «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради Артема Трапезнікова, у доповненні платформи новими матеріалами згідно з програмою НМТ-2024 беруть участь найкращі викладачі міста. Вони вже розпочинають запис нових уроків з доданих цьогоріч предметів, а також розробку тестових завдань. 

«Торік викладачі відзняли 116 відеолекцій, які завантажені на платформу, та розробили понад 1 500 нових тестів. Цього ж року ми вже розпочали адаптацію платформи відповідно до вимог НМТ-2024 та починаємо разом з викладачами зйомки матеріалів з нових предметів. Йдеться про українську літературу, іспанську мову та географію. Реєстрація на платформу відкрита для 11-класників не лише Дніпра, а й усієї України. Наша мета, щоб за допомогою дніпровської платформи учні всієї України мали змогу якісно підготуватись до НМТ. Торік було зареєстровано понад 30 тис. учнів 11-х класів, із них 5 тис. — із Дніпра. Цього року ми очікуємо на більшу кількість зареєстрованих школярів на нашій платформі», – розповів під час брифінгу 25 березня Артем Трапезніков. 

Формат НМТ цього року — 3+1, де обов’язковими тепер є не 3 предмети, як торік, а 4: українська мова, математика, історія України та один предмет на вибір (українська література, іноземна мова, біологія, фізика, хімія та географія). «Закликаємо всіх 11-класників не відкладати реєстрацію, а зробити це вже зараз. Це гарна можливість цілком доступно, безкоштовно й якісно підготуватися до Національного мультипредметного тестування, аби показати гарні результати. Зареєструватись можна за посиланням. Для отримання доступу до уроків, потрібно заповнити форму, в якій вказати: ім’я та прізвище, номер телефону, пошту та місто. Команда «єДніпро» перевірить дані і надішле посилання для доступу до курсу на вказану пошту», — додав Артем Трапезніков. 

Якщо виникли питання при реєстрації, то можна звертатися на гарячу лінію комунального підприємства «єДніпро» за номерами: 063-876-94-49, 067-876-94-49, 050-876-94-49 з 09:00 до 18:00 (з понеділка по четвер) та з 09:00 до 16:45 (у п’ятницю).