Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 42 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.      

Головне за день

Світло у всі двори!

У Дніпрі продовжують встановлювати та повертати вуличне освітлення за заявками громадян. 

На Аудиторній, 28-Б, 28-В освітили дитячий майданчик: «Чи можна відновити освітлення та зробити його двостороннім на дорогу та дитячий майданчик? На майданчику його не було ніколи, а на дорогу дуже тьмяне», - написала дніпрянка Ніна.

Наразі дитячий майданчик уже освітлений: «Дякуємо Вам, Геннадію, та КП «Міськсвітло» за освітлення на дитячому майданчику», - пише Ніна.

На вулиці Шаляпіна, 10/1, 1/2 замінили лампи: «Перегоріла лампа на стовпі, Шаляпіна, 10/1. Ще один ліхтар на Шаляпіна, 1/2", – написав дніпрянин Олег.

Тут провели ревізію лінії та замінили лампи. Освітлення відновлено: «На вулиці Шаляпіна замінили лампи! Дякую», - пише Олег.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Чистий Дніпро

На вул. Коробова встановили зливову каналізацію: «Коробова у районі АТБ, асфальт новий, але все одно великі озера. Підкажіть, чи можна з цим щось зробити, можливо, ливнівки?», – написала дніпрянка Дарина.

Наразі ливнівки вже встановлені. Для повного усунення калюж знадобиться перепланування проїжджої частини: «Взимку зверталася щодо ливнівок у районі Нової Пошти на Коробова. Дякую за їх встановлення!», – пише Дарина.

За роботи дякуємо Відділу гідроспоруд КП «УРЕА».

На Бульварі Слави, 18 прибрали стихійне звалище: «Ми мешканці будинку на бульварі Слави, 18 дякуємо Телеграм Чату Корбана – ТЧК за оперативну допомогу у ліквідації стихійного звалища за нашим будинком», - пише дніпрянин Олександр.

За роботи дякуємо ТОВ «Екологія-Д» та КП «Жилсервіс».

Вода:

- вул. Велика Діївська, 52: просідає ґрунт, відновити вимощення. Покриття відновлять з квітня по червень цього року;

- ж/м Покровський, 5-Т: тече труба. КП «Жилсервіс-5» надіслав листа КП «Дніпроводоканал» про необхідність спільного виконання ремонтних робіт. Водопровід відремонтують;

- Сагайдачного, 6: відновити покриття після робіт. Для з'ясування питання по суті та з метою зобов'язати відповідальних відновити благоустрій Ваше звернення направлене до КП «Управління контролю за благоустроєм».

Тепло:

- вул. Данили Нечая, 25: утеплити теплотрасу. Сьогодні, 20 березня, теплотрасу обстежать. Якщо об'єм невеликий, то відразу ж утеплять. Якщо великий, то включать у план і зроблять протягом міжопалювального періоду. Працюватиме КП «Теплоенерго»;

- вул. Козака Мамая, 10: весь сезон не було опалення. Представники департаменту самоорганізації населення зв'язалися з головою ОСББ та запропонували співфінансування на ремонт та налагодження системи опалення будинку.

Каналізація:

- вул. Семафорна, 28-А: накрити колодязь;

- вул. Семафорна, 31: тече каналізація;

- вул. Кирила Синельникова, 9: накрити колодязь.

Тут мережі належать підприємству залізниці. Ваші звернення направлені до Лівобережної адміністрації міста.

- вул. Старокозацька, 52-А: провалився люк. Колодязь накритий. Працювало КП «Дніпроводоканал».

Сміття:

- вул. Антарктична – Оранжерейна: повернути бак для сміття, обгородити майданчик для сміття;

- вул.Василя Симоненка, 15: продовжити збирання стихійного звалища;

- пров. Василівський: прибрати сміття у провулку;

- вул.Повітрофлотська, 2-А: прибрати сміття навколо руїн;

- вул.Волинська, 9, 11: прибрати на дитячому майданчику, прибрати звалище;

- просп. Дмитра Яворницького, 83: вивезти великогабаритне сміття;

- вул. Литовська, 1: вивезти звалище великогабаритного сміття;

- вул. Максима Дія, 21: усунути стихійні звалища;

- вул. Павла Нірінберга, 1-А – 1-Б: прибрати стихійне звалище біля аварійного будинку;

- вул. Робоча, 75: прибрати стихійне звалище;

- вул. Юрія Кондратюка, 16: прибрати звалище;

- вул. Янтарна, 81-А: прибрати листя та сміття на руїнах дитсадків.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики та до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

ЖКГ:

- вул. Киснева, 4: полагодити дах і вимощення. Вам потрібно звернутися до керуючої компанії, яка обслуговує будинок;

- ж/м Червоний Камінь, 12: освітити сходові клітини. Ваші сходові клітки обстежать 20-21 березня;

- вул. Новоселівська, 18: коли полагодять дах? Примикання на Вашій покрівлі потребують поточного ремонту. Зроблять з квітня по червень за допомогою спецтехніки;

- просп. Слобожанський, 111-А: замінити вхідні двері. Вхідні двері внесені до списку об'єктів, що вимагають проведення поточного ремонту на цей рік, за умови своєчасної оплати за послуги КП «Жилсервіс».

Вуличне освітлення:

- вул. Водопровідна: додати світло. Розглянуть можливість включити вулицю до плану поточного ремонту на 2024-2025 рік;

- вул. Сагайдачного, 6, Киснева: не світять ліхтарі. У Вас замінили 2 лампи. Освітлення відновлено;

- вул. Змагання, 35, 39, 47: не світять ліхтарі. На Вашій вулиці зроблять поточний ремонт освітлення (заміну світильників, лінії) у квітні;

- вул. Яблунева, 2, 4: не світять ліхтарі. У вас усунули пошкодження на лінії. Освітлення відновлено.

Аварійні дерева:

- вул. Араратська, 150: аварійне дерево. Будь ласка, вкажіть контактний телефон. Коли його буде отримано, у березні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт;

- пров. Василівський, 2: коли видалять дерева? У Вас видалять 4 дерева, це зроблять до 31 березня;

- вул. Вітчизняна: нахилилося дерево;

- просп. Слобожанський, 10/2: аварійні дерева;

- Близнюківський: аварійні дерева.

У березні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.

- вул. Панікахи, 109: коли обріжуть дерева? У Вас обріжуть та омолодять 6 дерев, це зроблять восени-взимку.

Дніпряни дякують:

- «Зламані гілки підстригли. Дякую вам за сприяння. На жаль, майстрів не застала, щоб їм подякувати. Надії Алексєєнко, 100», - пише дніпрянка Олена.

- «Дуже дякую Вам та Вашій роботі, за Вашу допомогу, тимчасову воду підключено за адресою Любарського, 90!» – пише дніпрянка Аліна.

- «Петра Дорошенка, сквер біля школи 66. Дуже дякую за сприяння! Наступного дня вранці після подачі заявки вже бригада виїхала та все зробила. Не лише прибрали, а й спилили основу пня, що стирчала з землі», - пишуть мешканці.

- «Жителі вул. Князя Ярослава Мудрого, 32 висловлюють щиру подяку ТЧК за організацію робіт з обрізання дерев! Основні небезпечні дерева біля під'їздів, дитячого та спортмайданчиків вже обрізали і головне – повністю все прибрали! Проблеми будинку внутрішні - ОСББ у будинку немає, мешканці під'їздами абияк організовані, машини мешканців гальмують справу... Дякую Геннадію Олеговичу та його команді за ідею цього каналу в легкості та безбюрократичності звернення, а найголовніше – за цю постійну комунальну діяльність! У нас роботи завершуються, а команді ТЧК щиро дякуємо і бажаємо далі не залишати цю роботу для дніпрян!» - пишуть мешканці.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.