Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Пацієнти медичного закладу на ж/м Придніпровськ переведені в підрозділи закладу, інші лікарні чи на амбулаторне лікування», - чергова по місту

У Дніпрі через нічні обстріли у трьох медичних закладах припинено тепло- та водопостачання. У медзакладі на ж/м Придніпровськ станом на 13 лютого на стаціонарному лікуванні в терапевтичному, хірургічному та хоспісному відділеннях перебувало 105 осіб. Зранку розпочалась евакуація хворих.
«53 хворих переведені на амбулаторне лікування, 52 пацієнти – в підрозділи закладу та інші лікарні», - розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР Олександра Бодня. Вона 13 лютого є черговою по місту.
Під час інспекційного об’їзду чергова по місту відвідала і міську амбулаторію. 
«Після нічних подій до цього центру первинної допомоги звернулось вже 11 осіб, із них 1 хлопчик 7 років. Усі з тривожними розладами чи підвищеним тиском. Усім призначено амбулаторне лікування. Перевірили тут наявність генераторів, систему безперебійного зв?язку. Усього в міських медичних закладах Дніпра встановлено 170 генераторів та 25 систем безперебійного зв?язку. Також у закладах підготовлено запаси ліків та води. Словом, готові до будь-яких подій», - додала Олександра Бодня.