Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Навчальний курс "Бізнес. Дніпро. Ukraine" для бізнесу Дніпра і релокованого бізнесу триває

Продовжуємо навчальний курс "Бізнес. Дніпро. Ukraine" проєкту "Dnipro&Relocate" для бізнесу Дніпра і релокованого бізнесу, організованого Дніпровською міською радою спільно з Агентством системного продажу Альони Сафонової в рамках реалізації гранту по Програмі USAID "Конкурентоспроможна економіка України»".

Учасниками проєкту стали понад 50 підприємців, які щосуботи працюють разом зі спікерами у форматі офлайн, та майже 100 представників бізнесу, які зареєструвалися на проєкт та долучаються до нього у форматі он лайн, навіть перебуваючи за кордоном.

І досвідчені власники бізнесу, які мають багаторічний досвід але хочуть розвивати та масштабувати власну справу, і керівники невеликих фірм та стартапів, що мають амбітні плани, усі вони із задоволенням беруть участь у проєкті, бо саме тут вони отримують дуже корисну інформацію та кваліфіковані практичні поради .

Сьогодні учасники проєкту активно працювали зі спікерами: Альона Сафонова, Євген Кауров, Тетяна Казанцева над питаннями стосовно:

  • маркетингу;
  • планів мотивації для кожної моделі відділу продажу (однорівневий, дворівневий);
  • розробки посадової інструкції та функціоналу;
  • розробки плану робіт на випробувального терміну;
  • фінансових понять: ТБ, середній чек, бізнес-модель.

Бізнес-експерти, які залучені в реалізації навчального курсу "Бізнес UA. New level" також безкоштовно надають індивідуальні консультації на базі "Прозорого офісу" у Центрі підтримки бізнесу, в якому також розташовано безкоштовний муніципальний мініковоркінг, яким вже можуть скористатись підприємці міста.

Центр підтримки бізнесу Дніпровської міської ради працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 по 17.00, « Прозорий офіс», 1 поверх, сектор С.