Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

28 жовтня 2023 року відбулося перше заняття навчального курсу "Бізнес UA. New level" в рамках проєкту "Dnipro&Relocate" для бізнесу Дніпра і релокованого бізнесу

Проєкт реалізується Дніпровською міською радою в рамках Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва м. Дніпра на 2023-2027 роки, яку затверджено рішенням міської ради від 22.03.2023 № 9/35." в партнерстві з Агентством системних продажів Альони Сафонової за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

У стартовий день навчання прийняли участь понад 50 підприємців.

Під час першого заняття навчального курсу "Бізнес UA. New level" відбулось

  • навчання підприємців сучасним засобам ведення бізнесу;
  • поєднання бізнесменів Дніпра та релокованих підприємців для посилення та розвитку бізнес-середовища Дніпра;
  • розробка концепції та план розвитку власного бізнеса для запуску їх в своєму бізнесі вже в ході реалізації курсу за допомогою спікерів.

З лекціями виступили досвідчені спікери:

  • Альона Сафонова - керівник проєкту, директорка агентства системного продажу. Тема лекції: "Постановка цілей та їхня декомпозиція".
  • Євген Кауров - експерт з теми продажів товарів та послуг у сфері бізнесу. Тема лекції: "Відділ продажу: модель (однорівневий, дворівневий), структура та функціонал по кожній моделі, переваги кожної моделі".
  • Тетяна Чекасіна - експерт з теми персоналу та виробничих процесів. Тема лекції: "З чого починати, коли потрібен новий співробітник: цілі посади, які результати хочемо від людини, портрет кандидата".
  • Тетяна Казанцева - експерт з бухгалтерії та податків для мікро, малого та середнього бізнесу. Тема лекції: "Визначення юридичної форми для масштабування бізнесу".