Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Колапсу на дорогах Дніпра немає. Працює спецтехніка

Для ліквідації наслідків негоди (снігопад) на вулиці Дніпра одразу як засніжило виїхала спецтехніка: 82 одиниці посипальної техніки з відвалами, 7 навантажувачів, 24 одиниці мінітехніки, 6 самоскидів. Стали до прибирання і 500 дорожніх робітників. 

Комунальники насамперед убезпечують дорожній рух на особливо небезпечних ділянках. Очищують і посипають також тротуари, бульвари, зупинки громадського транспорту та підходи  до підземних пішохідних переходів.

«Ситуація на дорогах Дніпра повністю контрольована. Ніякого колапсу немає. Адже сніг для комунальників – це штатна ситуація. Одразу ж після того, як засніжило, на прибирання міських доріг  виїхала комунальна техніка. Сьогодні водії більш свідомо підійшли до ситуації – їхали з безпечною швидкістю, зберігали дистанцію між автівками. Завдяки чому нам вдалося пережити початок снігопаду без транспортного колапсу. Також нагадую, що водії повинні поступатися дорогою комунальній техніці та спецтранспорту», – зазначила Валерія Лукомець, головна спеціалістка відділу забезпечення діяльності міського голови та його заступників Дніпровської міської ради.