Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів 04.12.2023 о 12.00 каб. 713

     Засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів відбудеться 04.12.2023 о 12.00 каб. 713 у будівлі Дніпровської міської ради за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75.

     Порядок денний засідання: 

     Профільні питання

1. Про питання кредитування у 2024 році.

2. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту інформаційних технологій Дніпровської міської ради.

3. Про бюджетний запит КП "Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста "єДніпро" Дніпровської міської ради.

4. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради.

5. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Дніпровської міської ради.

6. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по адміністрації Амур-Нижньодніпровського району Дніпровської міської ради.

7. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по Лівобережній адміністрації Дніпровської міської ради.

8. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту адміністрації Новокодацького району Дніпровської міської ради.

9. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по адміністрації Соборного Дніпровської міської ради.

10. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по Центральній адміністрації Дніпровської міської ради.

11. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по адміністрації Шевченківського району Дніпровської міської ради.

     Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8