Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів 01.12.2023 об 11.00 каб. 713

     Засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів відбудеться 01.12.2023 о 11.00 каб. 713 у будівлі Дніпровської міської ради за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75.

     Порядок денний засідання: 

     Профільні питання

 

    1. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

    2. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту охорони здоров'я населення Дніпровської міської ради.

    3. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради.

    4. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради.

    5. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту інноваційної політики Дніпровської міської ради.

    6. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по департаменту інформаційних технологій Дніпровської міської ради.

    7. Про бюджетний запит КП "ІНФО-РАДА-ДНІПРО".

    8. Про бюджетний запит КП "Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста "єДніпро".

    9. Про розгляд видаткової частини бюджету Дніпровської міської територіальної громади на 2024 рік по інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради.

    10. Про фінансовий запит КП "Дніпровські активи".

     Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8