Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 05.12.2023 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн

     Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 05.12.2023 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн через програму для організації відеоконференцій.

     Порядок денний засідання:

    1. Про питання проєкту Порядку денного 44 чергової сесії міської ради.

    2. Про розгляд проєктів рішень виконавчого комітету міської ради:

    1. Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 23.05.2023 № 11-23/5 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води Українському державному університету науки і технологій».

    3. Профільні питання:

    1. Про встановлення тарифів на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії, що вироблена на установках із використанням альтернативних джерел енергії, ТОВ «АТЛАС АКТИВ».

    2. Про визначення видів безоплатних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення або застосовано покарання у вигляді громадських робіт, і комунальних підприємств, у віданні яких перебувають об’єкти, на яких особи, притягнуті до адміністративної відповідальності, відбувають покарання у вигляді громадських робіт.

    3. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 27 за адресою: вул. Планетна, буд. 3.

    4. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 28 за адресою: вул. Придніпровська, буд. 5. Про прийняття на облік громадян та зняття з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, внесення змін до облікових справ осіб.

    5. Про затвердження протоколу засідання комісії при виконавчому комітеті міської ради з житлових питань від 16.11.2023 № 11/23-1.

    6. Про видачу ордера на квартиру № 60 за адресою: вул. Іларіонівська, буд. 3 А.

    7. Про виключення із числа службових жилих приміщень квартири № 107 за адресою: вул. Липова, буд. 20.

    8. Про затвердження списків на заселення службових квартир.

    9. Про затвердження списків військовослужбовців військової частини 3036 НГУ.

    10. Про видачу ордера на квартиру № 156 за адресою: ж/м Тополя-2, буд. 7 А.

    11. Про виключення із числа службових жилих приміщень квартири № 39 за адресою: ж/м Сокіл, буд. 1, корп. 8.

    12. Про виключення із числа службових жилих приміщень квартири № 10 за адресою: вул. Молодогвардійська, буд. 7.

    13. Про затвердження списку на заселення службової квартири № 19 за адресою: вул. Тупикова, буд. 7 А.

    14. Про виключення із числа службових жилих приміщень квартири № 7 за адресою: вул. Любарського, буд. 118.

    15. Про передачу у власність житлового приміщення № 314 у гуртожитку за адресою: просп. Івана Мазепи, буд. 27 громадянам Перекупко К. С., Животовій В. М.

    16. Про передачу у власність житлового приміщення № 118 у гуртожитку за адресою: вул. Данили Нечая, буд. 5 гр. Гуренку І. І.

    17. Про передачу у власність житло-вого приміщення № 19 у гуртожитку за адресою: вул. Ірпінська, буд. 9 гр. Близнюк В. В.

    18. Про передачу у власність житлового приміщення № 21 у гуртожитку за адресою: вул. Решетилівська, буд. 10 громадянам Костюк В. Р., Глушкову І. М.

    19. Про передачу у власність житлового приміщення № 941 у гуртожитку за адресою: вул. Максима Дія, буд. 4 гр. Самаріній Д. Д.

    20. Про передачу у власність житлового приміщення № 512 у гуртожитку за адресою: вул. Караваєва, буд. 3 А гр. Нуруллаєву Г. Ф.

    21. Про передачу у власність житлового приміщення № 204 у гуртожитку за адресою: просп. Слобожанський, буд. 106 громадянам Лотті В. В., Лотті К. В.

    22. Про передачу у власність житлових приміщень № № 4, 5А у гуртожитку за адресою: просп. Івана Мазепи, буд. 43 громадянам Калашнику М. В., Калашник А. В.

    23. Про передачу у власність житлових приміщень № № 413, 414 житлового блока (секції) № № 409–416 у гуртожитку за адресою: вул. Софії Ковалевської, буд. 78 громадянам Живченко Л. В., Живченку П. С., Живченко Є. С.

    24. Про передачу у власність житлового приміщення № 629 у гуртожитку за адресою: вул. Котляревського, буд. 5 гр. Саботовичу О. Б.

    25. Про передачу у власність житлового приміщення № 80 у гуртожитку за адресою: вул. Фабричнозаводська, буд. 35 гр. Горбач О. В.

    26. Висновок департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради щодо внесків до статутного капіталу Комунального підприємства «Теплоенерго» Дніпровської міської ради.

    27. Висновок департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради щодо внесків до статутного капіталу Комунального підприємства «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради.

    28. Про затвердження фінансового плану на 2023 рік КП «Управління контролю за благоустроєм міста».

    29. Про надання дозволу на влаштування металевої огорожі із хвірткою в районі буд. № 4 по вул. Метробудівській.

     З проєктом Порядку денного сесії ради можна ознайомитись на офіційному вебсайті
Дніпровської міської ради у розділі "Документи міської ради" - "Пошук проєктів документів Дніпровської міської ради" - "Проєкт рішення міської ради" або у розділі "Міська рада" - "Сесії міської ради" - "Проєкти Порядку денного сесій міської ради".

 

     Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8