Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради про проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки майна

 

Назва об’єкта:

  • будівля ангару літ. 3Б, площею 166,4 кв.м., будівля ангару літ. 3В, площею 166,4 кв.м., будівля ангару літ 3Г, площею 166,4 кв.м., будівля ангару літ. 3Д, площею 164,0 кв.м., будівля ангару літ. 3К, площею 185,6 кв.м., ангар відкритий літ. 3Е, ангар відкритий літ. 3Є, ангар відкритий літ. 3Ж, ангар відкритий літ. 3М, споруди № І, ІV, за адресою м. Дніпро, вул. Березинська, буд. 90А. Балансоутримувач: комунальне підприємство "Міські активи" Дніпровської міської ради. Мета проведення незалежної оцінки – визначення ринкової вартості об’єкта для приватизації шляхом викупу з урахуванням вартості невід’ємних поліпшень. Замовник: департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради. Платник: Громадська організація «Авіаційний клуб «Дніпро». Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки об’єкта – 6500,00 грн. Подібні до об’єкта оцінки об’єкти: нежитлові приміщення.

Дата оцінки: 30.11.2023.

Наявність об’єктів, що містять державну таємницю – немає.

Конкурсний відбір буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 і зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (із змінами) (далі - Положення).

До участі в конкурсі можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію на кожен об’єкт оцінки в запечатаному конверті, яка складається з:

- підтвердних документів;

- конкурсних пропозицій, запечатаних в окремому конверті, щодо вартості надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання у календарних днях (не більше ніж 5 календарних днів). У своїх конкурсних пропозиціях претендент повинен обов’язково зазначати загальну вартість надання послуг з оцінки з урахуванням усіх податків, що сплачуються претендентом згідно із законом;

- документів щодо практичного досвіду надання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з додатком 3 до Положення).

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 4 до Положення);

- письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);

- інформація про претендента (згідно з додатком 5 до Положення).

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Конкурсна документація подається не пізніше ніж, за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно). На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи – підприємця, який подає конкурсну документацію.

Конкурсну документацію подавати за адресою: 49000, м. Дніпро, вул.  Мечнікова, 6.

Телефон для довідок: (056)744-24-58.

Конкурс відбудеться в управлінні з питань комунальної власності департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради 08.12.2023 о 10-00 за адресою: 49000, м. Дніпро, вул. Мечникова, 6, к. 38.