Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Безкоштовні консультації бізнес-експертів в одному місці: у Дніпрі запрацював Центр підтримки бізнесу

У Дніпрі на базі «Прозорого офісу», що на Слобожанському проспекті, відкрили Центр підтримки бізнесу. Тут в одному місці можна отримати безкоштовні консультації бізнес-експертів щодо ведення та розвитку власної справи. Серед іншого йдеться про такі напрями як банківська галузь, маркетинг, галузь продажів, просування бізнесу, бухгалтерський облік, системний розвиток компаній тощо. Також можна отримати інформаційну допомогу у своїй сфері зайнятості. 

«Центр підтримки бізнесу — це осередок для комунікації з підприємцями. Тут вони можуть отримати додаткові знання, інформацію, зокрема й щодо різних грантових програм та проєктів для бізнесу. Бізнес-експерти, які консультують, також залучені в реалізації навчального курсу «Бізнес UA. New level» у рамках проєкту Dnipro&Relocate для бізнесу Дніпра, зокрема й релокованого до міста. Цей проєкт організований міською радою спільно з Агентством системного продажу Альони Сафонової в рамках реалізації гранту за Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Тож запрошуємо до центру підприємців. Із радістю допоможемо», — підкреслила начальниця управління регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту правового забезпечення ДМР Ірина Журавльова. 

Голова спілки підприємців Дніпропетровщини Олег Григоренко зазначив: «Вже давно плідно співпрацюємо з міською владою щодо підтримки та розвитку підприємницької діяльності у Дніпрі. Впевнений, що, звернувшись до цього центру, підприємці отримують вичерпну інформацію щодо ведення власної справи». 

До центру можуть звертатися і представники релокованого бізнесу або ті, хто тільки має намір перевезти його до Дніпра. Їх теж проконсультують, скоординують. 

Директор Українського науково-дослідного інституту скла Олександр Марічев звернувся до дніпровського Центру підтримки бізнесу. Чоловік планує релокувати підприємство з Костянтинівки до Дніпра. 

«Поступово вже розпочали цей процес. Вже уклали договір оренди. Нині ж постала потреба у грантовій підтримці, аби фізично перевезти до Дніпра обладнання, архіви тощо. Тож звернулися до Центру підтримки бізнесу, аби проконсультуватися. Це дуже зручно, що є таке місце, де можна отримати інформацію щодо ведення бізнесу», - сказав Олександр Марічев.

У центрі підтримки бізнесу створили і муніципальний мініковоркінг (4 робочих місця). Тут підприємці, представники релокованого бізнесу можуть безкоштовно працювати певний час.