Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпро щотижня доправляє військовим необхідне. Нині оборонці отримали чергову партію устаткування на ще майже 7 млн грн

Дніпро продовжує забезпечувати українських оборонців необхідними технікою, автівками та оснащенням. Нині на фронт доправили нове устаткування, придбане за заявками самих бійців. Насамперед — ще десяток комплектів дронів різного типу, зокрема й з тепловізорами.

«Чергова щотижнева партія допомоги нашим оборонцям. Віддаємо знову дрони. Дрони, дрони і ще раз дрони. Хлопці просять. Шукаємо, знаходимо де тільки можемо. І гуму для автівок, бо її завжди не вистачає», — підкреслив мер Дніпра Борис Філатов. 

Так військові отримали комплекти гуми для вантажівок і пікапів. Це близько 700 шин, якими можна буде «перевзути» понад сотню автівок.

«Ми отримуємо дійсно дуже корисну допомогу від громади міста Дніпра. Дуже часто внаслідок впливу ворога колеса стають непридатними. І крім того, зараз приділяється багато уваги «очам» на полі бою — це безпілотні літальні апарати, якими наші військовослужбовці постійно користуються для збереження життя», — сказав начальник логістики однієї з окремих бригад тероборони Дніпра Сергій.