Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 03.11.2023 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн

    Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 03.11.2023 о 09.00 в каб. 227 та дистанційно в режимі онлайн через програму для організації відеоконференцій.

    Порядок денний засідання:

    Профільні питання:

1. Про визначення КП «ЖИЛСЕРВІС-5» ДМР замовником робіт з виконання ремонту системи централізованого теплопостачання у приміщенні пологового будинку за адресою: просп. Сергія Нігояна, буд. 53, літ. Ж-2 та літ. З-1.

2. Висновок департаменту Висновок департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради щодо виділення коштів до статутного капіталу Комунального підприємства "Міськсвітло" Дніпровської міської ради.

3. Висновок департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради щодо виділення коштів до статутного капіталу Комунального підприємства "Управління по ремонту та експлуатації автошляхів" Дніпровської міської ради.

4. Про надання дозволу на передачу з балансу КП «ЖИЛСЕРВІС-ДНІПРО» ДМР на баланс КП «Теплоенерго» вузлів обліку тепла.

    Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8