Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 19.09.2023 о 09.00 в каб. 227

    Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 19.09.2023 о 09.00 в каб. 227 у будівлі Дніпровської міської ради за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75.
               

Порядок денний засідання: 

1. Про надання дозволу на передачу з балансу КП "УРЕА" на баланс КП "РТМ" ДМР елементів благоустрою. 
2. Про закріплення за департаментом капітального будівництва Дніпровської міської ради на праві оперативного управління об’єктів нерухомого майна. 
3. Про надання дозволу департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради на передачу на баланс КП "Дніпроводоканал" капітальних видатків по зовнішніх мережах водопостачання після виконання робіт по об’єкту "Винос транзитного водопроводу з підвалу житлового будинку по просп. Героїв, 9, м. Дніпро – реконструкція". 
4.Про виконання робіт із відновлення об’єктів та елементів благоустрою на території міста Дніпра. 
5. Про надання дозволу на влаштування металевих воріт із хвірткою в районі буд. № 6 по вул. Вокзальній. 
6. Про надання дозволу на влаштування металевих огорож та воріт із хвіртками в районі буд. № 7 по вул. Маршала Судця. 
7. Про вжиття заходів щодо усунення порушень Правил благоустрою території міста Дніпра. 
8. Про визначення КП "ЖИЛСЕРВІС-5" ДМР замовником виконання проєктно-кошторисної документації та виконання капітального ремонту з утеплення фасаду багатоквартирного будинку за адресою: просп. Героїв, буд. 12. 
9. Про внесення змін до Порядку здійснення заходів з контролю за утриманням у належному стані, збереженням, відновленням та упорядкуванням об’єктів благоустрою міста Дніпра з урахуванням особливостей їх використання.
10. Про внесення змін до рішення міської ради від 27.11.2013 № 44/43 "Про затвердження Правил благоустрою території міста Дніпра". 
11. Про внесення змін до рішення міської ради від 28.07.2021 № 110/9 "Про врегулювання питань теплопостачання у місті Дніпрі". 
12. Про прийняття у власність Дніпровської міської територіальної громади квартири № 135 за адресою: вул. Волинська, буд. 7. 
13. Про прийняття у власність Дніпровської міської територіальної громади квартири № 96 за адресою: вул. Шодуарівська, буд. 7. 
14. Про визначення КП "ЖИЛСЕРВІС-14" ДМР замовником виконання робіт з капітального ремонту пошкодженого внаслідок воєнних дій багатоквартирного житлового будинку за адресою: м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, буд. 118, корп. 3. 
15.  Про визначення КП "ЖИЛСЕРВІС-5" ДМР замовником вико-нання проєктно-кошторисної документації та виконання капітального ремонту покрівель житлових будинків за адресами: просп. Сергія Нігояна, буд. 74, пл. Новокодацька, буд. 4. 
16. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 8 за адресою: вул. Березинська, буд. 43. 
17. Про прийняття на облік громадян та зняття з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, внесення змін до облікових справ осіб.
18. Про затвердження протоколу засідання комісії при виконавчому комітеті міської ради з житлових питань від 16.08.2023 № 08/23-1. 
19. Про виключення із числа службових жилих приміщень квартири № 18 за адресою: вул. Старокозацька, буд. 28. 
20. Про виключення із числа службових жилих приміщень квартири № 12 за адресою: вул. Любарського, буд. 118. 
21. Про затвердження списку на заселення службової квартири № 70 за адресою: вул. Гідропаркова, буд. 13. 
22. Про затвердження списку на заселення службової квартири № 75 за адресою: вул. Гідропаркова, буд. 13. 
23. Про видачу ордера на квартиру № 140 за адресою: вул. Данили Нечая, буд. 15. 
24. Про передачу у власність житлових приміщень № № 601, 602, 603 житлового блока (секції) № № 601–608 у гуртожитку за адресою:  вул. Софії Ковалевської, буд. 78 громадянам Юдічевій В. М., Юдічеву Є. М., Міхєєвій В. Є., Міхєєву В. І., Міхєєвій М. І. 
25. Про передачу у власність житлового приміщення № 13 у гуртожитку за адресою: вул. Дзвінка, буд. 26  гр. Богачуку Ю. П.  
26. Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 14.02.2008 № 284 "Про затвердження тарифів на платні послуги, які надаються Комунальним підприємством "Реформжитло" Дніпровської міської ради". 
27. Про надання дозволу КП "Дніпроводоканал" на ремонт та обслуговування ручних колонок. 
28. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення АТ "ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО". 
29. Про надання дозволу на укладання договору на постачання природного газу між КП "Теплоенерго" та ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг". 
30. Про передачу у власність житлового приміщення № 107  у гуртожитку за адресою: просп. Слобожанський, буд. 108  гр. Головіну О. А. 
31. Про передачу у власність житлового приміщення № 315  у гуртожитку за адресою: просп. Слобожанський, буд. 67  гр. Коробову О. М. 
32. Про передачу у власність житлового приміщення № 4 у гуртожитку за адресою: просп. Богдана Хмельницького, буд. 101 громадянам Ричаговій Т. С., Ричагову О. М. 

 

  З проєктом Порядку денного сесії ради можна ознайомитись на офіційному вебсайті
Дніпровської міської ради у розділі "Документи міської ради" - "Пошук проєктів документів Дніпровської міської ради" - "Проєкт рішення міської ради" або у розділі "Міська рада" - "Сесії міської ради" - "Проєкти Порядку денного сесій міської ради".

 

Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8