Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 51 звернення. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана,  на пошту та Гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. 

Міська влада Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Постійний контроль на всіх рівнях влади забезпечує ефективну і швидку реакцію на отриману інформацію та ефективне вирішення всіх питань з якими звертаються жителі міста.

Головне за день

Безпечний Дніпро.

- ж/м Червоний Камінь, 13: «Кілька років тому Жилсервіс чомусь демонтував козирок над входом у під'їзд, прохання відновити», - написала дніпрянка Маргарита. Відновили.

«Червоний Камінь, 13, 4 під'їзд дякує за навіс! Дуже оперативно та охайно», - пише Маргарита.

За роботи дякуємо КП «Жилсервіс».

 Світло у всі двори!

- вул. Новокримська, 4-А: «Двір Новокримська, 4-А, встановили нові світильники. Дякую величезне всім причетним за оперативність та світло на подвір'ї!», - пише дніпрянка Наталія.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Комфортний Дніпро

- пров. Соломії Крушельницької, 12. Викорчували пеньок: «Прибрали пеньок за адресою пров. Крушельницької, 12 на розі будинку. Дякую за сприяння! Дуже приємно, що швидко вирішили питання», - пише дніпрянка Катя. 

За роботи дякуємо КП «Міськзеленбуд!»

Вода: 

- вул. Воскресенська, 2-А: чи замінять засувку? Замінять, зараз тривають підготовчі роботи;

- просп. Слобожанський, 129: прорив води у порожній квартирі, що робити? Це не прорив води, а засмічення стояка каналізації. Його прочищають.

Зливова каналізація: 

- Запорізьке шосе, 38: провал в асфальті збільшується. Провал обстежено фахівцями з гідроспоруд. Попередньо встановлено, що на провалі проходить мережа технічного водопроводу ПМЗ. Там зруйновано залізобетонний лоток, де лежить водогін. Питання направлено до КП «Управління контролю за благоустроєм з метою знайти та залучити власника мереж для ліквідації провалу».

Дренаж: 

- трамвай 9: коли прочистять дренажні рови маршрутом трамвая? Розпочати роботи мають 29 серпня. Працюватимуть фахівці з гідроспоруд КП «УРЕА».

Вуличне освітлення: 

- вул. Богдана Хмельницького, 24: не горять два ліхтарі. У Вас проведуть ревізію лінії, оглянуть світильники та за потреби замінять лампи. Зроблять до 25 серпня;

- вул. Нацгвардії, 9, 12, 13: освітлення вулиці та футбольного поля;

- вул. Савкіна, 6 – Коробова, 1: освітлення арки.

У середу, 23 серпня, ділянки обстежили, аби визначити можливість, матеріали та терміни робіт. За всіма адресами – роботи КП «Міськсвітло».

Скошування трави: 

- Донецьке шосе, 131: скосити амброзію. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою з метою зобов'язати відповідальних за ділянку скосити траву.

Аварійні дерева:

- просп. Слобожанський, 103: чи можна прибрати пні з арматурою? Пні викорчують до 30 вересня.

Дороги, тротуари, двори: 

- вул. Енеїди: зараз нарешті ремонтують тротуар, а чи відремонтують проїжджу частину? Цього року – лише тротуар;

- вул. Ламана: коли відремонтують дорогу? «Вся дорога до Набережної в жахливому стані, постійні затори, неможливо пересуватися автомобілем», - пише дніпрянин Вадим.

Поточний ремонт зроблять цього року.

Містяни дякують:

- «По вул. Енеїди сьогодні розпочалися дорожні роботи! Нарешті», - пише дніпрянин Ігор.

- «Титова,  2-А. Дякую за швидке рішення. Поміняли люки для каналізації у кількості 5 штук», - пише дніпрянка Таня.

- «Вул. Ю.Савченко, 97. Прибрали сухе дерево, дякую», - пише дніпрянка Оксана.

- «Запорізьке шосе, 66. Велика подяка за швидке рішення!», - пише дніпрянка Оксана. Тут зміцнили опори теплотраси.

- «Сміття сьогодні вивезли. Просп. Мануйлівський, Радистів. Дякую», - пише дніпрянка Ірина.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/