Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Понад 100 укриттів облаштували дніпряни у будинках ОСББ та ЖБК

Дніпро продовжує облаштовувати укриття. За дорученням міського голови Бориса Філатова, місто ремонтує найпростіші укриття у школах, садочках та інших комунальних установах, а також оснащує їх всім необхідним. 

Дніпряни також не стоять осторонь та самостійно облаштовують підвали у своїх будинках. Перетворили звичайний підвал на найпростіше укриття і у ЖБК № 138 «Сатурн». 

«Мешканці житлово-будівельного кооперативу самостійно облаштували підвальне приміщення в їхньому будинку як найпростіше укриття. Нині тут триває прибирання сміття та встановлення місць для сидіння – лавочок та стільців. Також додам, що цей кооператив неодноразово брав участь у Програмі співфінансування. Торік міським коштом тут замінили вікна та двері, а цьогоріч будуть виконані сантехнічні ремонтні роботи. Завдяки тому, що вони долучаються до програми співфінансування, вони значно економлять на проведенні поточних та капітальних ремонтів. Це дає їм змогу на заощаджені кошти облаштовувати підвал. На сьогодні понад 100 будинків перетворили свої підвали на укриття», – прокоментував директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Святослав Ткаченко.