Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 134 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. 

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.  

Головне за день

У Дніпрі завершився другий етап масштабних робіт на магістральному водопроводі

Поки що система ще продовжує наповнюватися, через що може не бути води на верхніх поверхах деяких будинків в Індустріальному районі. Після наповнення системи, яке має завершитися вже сьогодні, має прийти в норму тиск води на вулицях, де він впав 4 липня (Юлії Залюбовської, Артеківська, Обоянська, Калинова, Софії Ковалевської).

Роботи на магістральному водопроводі могли призвести до скаламутніння води. Будь ласка, якщо вода у Вас стала каламутною – повідомляйте, Ваші труби промиють.

Світло:

- вул. 152 Дивізії, 1: висока напруга: «З 15 серпня почалися проблеми з напругою в мережі = 250-270 постійно. Така ж проблема була в травні. Через місяць скарг і заявок від усього будинку - все вирішилося заміною кабелю, який підводить на будинок. Зараз все по новому? - пише дніпрянин Олександр.

Вода:

- вул. Азовсталі: вода з осадом. Ваші труби промиють. Працюватиме КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Аеродром, 10: коли відновлять забір насосної станції? До 1 листопада. Працюватиме КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Бердянська, 7: тече із люка. Витік усунуто. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Велика Діївська, 34, 36: заасфальтувати розриття. Заасфальтують до 1 вересня;

- бульвар Слави, 22: низький тиск води. У Вас масштабна проблема, викликана тим, що проєкт Вашого будинку передбачав будівництво насосної станції, але її не побудували. У результаті влітку на верхніх поверхах будинку падає тиск води. На жаль, будівництво підвищувальної насосної станції – це капітальне будівництво, яке на час воєнного стану заблоковане Кабінетом Міністрів України;

- тупик Полуничний, 18-27: замінити ділянку водопроводу. Протягом двох-трьох тижнів КП «Дніпроводоканал». надасть технічну допомогу щодо заміни ділянки водопроводу.

Тепло:

- Сонячна Набережна, 12, 16 18: коли відновлять доріжку після ремонту теплотраси? Доріжку відновлюють. Працює КП «Коменергосервіс»;

- просп. Миру, 4: які роботи відбуваються зараз у дворі? Наразі КП «Теплоенерго» робить заміну введення на будинок. Також під заміну потрапила й аварійна ділянка трубопроводу опалення (до введення в будинок). Новий асфальт та бордюр КП «Теплоенерго» намагатиметься не порушити. Провал на вимощенні підсипали дорожньою сумішшю.

Колодязі:

- вул. Будівельників, 28: накрити колодязі. Звернення направлено до інспекції з питань благоустрою з метою знайти власників колодязя та зобов'язати їх накрити його.

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Архітектора Олега Петрова, 47 - Гоголя: провал в асфальті. Ділянку обстежує КП «УРЕА»;

- Запорізьке Шосе, 38: закрити провал. Провал усунуть дорожні служби;

- вул. Котляревського, 11-А – просп. Слобожанський: відремонтувати дорогу: «Їхати неможливо, йти неможливо», - пише дніпрянка Вікторія. Дорогу відремонтують до кінця року.

Дніпряни дякують:

- «Добрий день! Величезна подяка від усіх мешканців вул. Високогірна. Освітлення на вулиці відновлено!» – пише дніпрянка Ганна.

- «Дуже дякую Геннадію Корбану та всім причетним за прибраний зелений москвич на вул. Бардіна, який стояв покинутий з квітня 2023 року. та заважав проїзду швидкої допомоги», - пише дніпрянка Марина.

- «Дуже дякую, що відразу прийшли та заміряли шибки на Макарова, 19. Вдячні Вам, просто неймовірно», - пише дніпрянин Олександр.

- «Половицька, гілки вивезли. Дуже дякую!», - пише дніпрянин Дмитро.

- «Запорізьке Шосе, 2-А 8-й під'їзд. Дякуємо вам за швидке реагування на наше прохання і за все, що ви для нас робите в цей непростий час. Дякую Вам, вчора приїхала бригада Жилсервіс-5 і всі побачили самі та усунули проблему. Дякуємо Вам та Вашій команді за вашу допомогу у цей непростий час. Віримо у краще», - пише дніпрянка Марина.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/