Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 57 звернень дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. 

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.  

Головне за день

В Амурський парк повернули вуличне освітлення. 

«Дуже дякую за світло в Амурському парку», - пише дніпрянка Яна. За роботи дякуємо Департаменту парків та рекреації Дніпровської міськради.

Також за заявками дніпрян продовжуємо освітлювати місто.

«Тополь 3, дім 21, 23, 24. Дуже дякую, вуличне освітлення з'явилося», - пише дніпрянка Ксенія. Тут усунули пошкодження на лінії.

Крім того, пошкодження на лінії усунули за адресами:

- Березинська, 45;

- пров. Крутий;

- вул. Покровська.

За адресою Балхаська, 31 замінили дві лампи. За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Комфортний Дніпро

За заявками містян обрізаємо кущі, які розрослися вздовж доріжок: «Вдячні за зрізані кущі вздовж Запорізького шосе від підстанції до вул. Шинна. Тепер можна ходити без побоювання, що можна оступитися та впасти», - пише дніпрянка Юлія.

За роботи дякуємо КП «Міськзеленбуд»!

Тепло:

- вул. Кості Гордієнка, 25: відновити асфальт після ремонтних робіт. Покриття відновлять до початку опалювального сезону;

- вул. Тополина, 14: труби у підвалі у поганому стані.

У Вас замінять запірну арматуру у першому під'їзді. Це зробить міська аварійна служба. Під час запуску опалення КП «Жилсервіс-5» проведе повний комплекс пусконалагоджувальних робіт.

Вуличне освітлення:

- вул. Балхаська, 31: не працює вуличне освітлення. У Вас замінили дві лампи, вуличне освітлення відновлено;

- вул. Володимира Великого, 12: зробити вуличне освітлення. Вчора, 15 серпня, адресу оглянули. За підсумками проаналізують можливість виконання та визначать матеріали;

- вул. Високогірна, 5, 3, 12: зробити вуличне освітлення. У Вас встановлять: 3 кронштейни та 3 світильники, протягнуть 100 метрів дротів. Зроблять до 18 серпня;

- вул. Березинська, 45: не світили ліхтарі;

- пров. Крутий, вулиця Покровська та прилеглі вулиці: не працювало вуличне освітлення;

- ж/м Тополя 3, будинок 20, 21: не світили ліхтарі. Ушкодження на лінії усунуто. Вуличне освітлення відновлено;

- вул.Велика Діївська, 517: перегорів ліхтар;

- просп. Слобожанський, 98: опора без світильника;

- вул. Терещенківська, 12, 14, 16: зробити вуличне освітлення. У Вас проведуть ревізію лінії, оглянуть світильники та за потреби замінять лампи. Зроблять до 18 серпня;

- вул.Титова, 5: освітити в'їзд і дорогу вздовж будинку. У Вас замінять 4 опори та встановлять: 5 опор, 15 кронштейнів та 15 світильників, протягнуть 300 метрів дротів. Зроблять до 1 листопада.

За всіма адресами роботи проводитимуть працівники КП «Міськсвітло».

Аварійні дерева:

- просп. Олександра Поля, 96-в: обрізати дику грушу та гілку липи. У Вас обріжуть та омолодять 5 дерев (у тому числі і грушу). Зроблять восени-взимку;

- вул. Половицька, сквер: вивезти гілки. Вивезли 14 серпня;

- вул. Запасна, 12: старі дерева;

- вул. Метробудівська, 5: аварійне дерево;

- пров. Фестивальний, 6: прибрати зламані дерева, обрізати решту.

У серпні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт. За всіма адресами роботи будуть проводити працівники КП «Міськзеленбуд».

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Каруни, 45: зробити ремонт дороги. До кінця року зроблять;

- зупинка «Червоний Камінь»: закрити ями біля зливової каналізації. На Набережній Заводській зроблять ямковий ремонт. Під час ремонту закриють ями і на зупинці;

- вул. Янтарна від Старочумацької до Янтарної, 83: відремонтувати дорогу: «Йдеться про невелику, але життєво важливу ділянку дороги, що з'єднує між собою двори на Клочко, що проходить повз АТБ і бутіки, жвавий центр нашого району. Розбита вже багато років, незважаючи на зусилля умільців, які латають дірки цеглою та іншим будівельним сміттям. Ця артерія поєднує між собою всі двори», - пише дніпрянин Ігор.

Обстеженням встановлено, що дорога потребує комплексного ремонту. До кінця року відремонтують.

Дніпряни дякують:

- «Сьогодні на Орловській, 28 у притулку встановили 2 двері. Дуже Вам дякую! Дай боже Вам здоров'я!», - пише дніпрянка Тетяна.

- «Червоний Камінь, 13. Лампу замінили, тепер на сходах ясно. Сьогодні приїжджали щодо козирька. Пообіцяли зробити металоконструкцію із профнастилу. Чекаємо. Вам дякую за оперативну реакцію!», - пише дніпрянка Маргарита.

- «Мешканці будинку 25/27 на проспекті Лесі Українки висловлюють величезну подяку команді Геннадія Корбана за те, що швидко відгукнулися на наше прохання про проблемні дерева. Сподіваємося, що КП «Міськсюзеленбуд» не порушить графік і у вересні-жовтні зробить обрізку небезпечних дерев», - пише дніпрянка Наталія.

- «Дуже дякую за виконану заявку зі спилювання аварійних дерев за адресою Решетилівська, 12! Вдячні вам за вашу величезну допомогу городянам та мешканцям Дніпра у вирішенні проблем із благоустроєм дворів!», - пише дніпрянка Людмила.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/