Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі на вул. Янгеля з’явиться новий дитячий майданчик: коли почнуться роботи

У Дніпрі на вул. Янгеля, 20 готуються до заміни дитячого майданчика. Представники КП «Розвиток територій міста» ДМР провели зустріч з мешканцями та розповіли їм про план проведення робіт. Початку заміни не може дочекатись пані Оксана, мешканка прилеглого будинку. Каже, зараз доводиться гуляти з дитиною у сусідньому дворі.

«Це майданчик мого дитинства, мені хочеться, щоб тут грались мої діти і щоб це було безпечно. Зараз вимушені гуляти та гратись в інших дворах. Живемо у важкі часи, дітей потрібно розважати, відволікати, тож дуже чекаємо нового майданчика», – поділилась місцева мешканка Оксана Потьомкіна.

Аби у дворі замінили дитячий майданчик, мешканці трьох прилеглих будинків написали звернення до міськради Дніпра, розповів голова ОСББ «Янгеля, 20» Володимир Шарайчук: «Ми давно хотіли, щоб тут був новий майданчик, щоб наш двір розвивався. У нас багато дітей, їм потрібно десь бавитись. Міськрада дуже швидко відреагувала на звернення, оперативно приїхали, почали підготовчі роботи».

Дитячий майданчик на вул. Янгеля, 20 не на балансі міста. Аби його оновити, КП «Розвиток територій міста» ДМР готується прийняти майданчик на баланс.

«Ми провели зустріч з мешканцями, щоб зрозуміти, який майданчик вони хочуть тут бачити. Спочатку ми демонтуємо старий майданчик, потім встановлюватимемо новий ігровий комплекс, каруселі, гірку, лавки та урни. Цьогоріч ми планували 70 ремонтів дитячого обладнання, з них більше половини вже відремонтовані, залишилось ще близько 35 об’єктів»,  – розповів В’ячеслав Максименко, головний інженер КП «Розвиток територій міста» ДМР.

Зараз КП «Розвиток територій міста» намагається знайти власника 143 комплектів обладнання. Якщо вони не заявлять на них права, то ці майданчики будуть взяті на баланс КП, яке буде ними опікуватися та за потреби ремонтувати.