Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 54 звернення. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана та на пошту. 

Мерія Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Жорсткий управлінський контроль дозволяє скоригувати діяльність влади на всіх рівнях на забезпечення ефективного вирішення всіх питань з якими звертаються дніпряни.

Головне за день

Дніпряни пропонують відновити роботу квиткових кас для військовослужбовців на залізничному вокзалі.

Мешканка міста Людмила стала свідком того, як поранений боєць ЗСУ відстояв чергу, але так і не зміг купити квиток: «Невже не можна для наших захисників зробити окрему касу та тримати для них місця?», – питає Людмила.

Ми відвідали залізничний вокзал Дніпра і, справді, не побачили таких кас, хоч вони мають бути. Пропонуємо «Укрзалізниці» та «Придніпровській залізниці» подумати над вирішенням цього питання, каси для військових можуть бути дуже потрібними у такому ключовому логістичному хабі, як Дніпро.

На зупинку проїзд Шаховий повернули знак.

За словами дніпрян, зупинку було вкрадено, а знак збитий під час аварії, після чого тут перестали зупинятися маршрутники: «Живемо в районі ПМЗ на вул. Криворізькій. Якісь підприємці стягнули на метал нашу зупинку! І після аварії (дуже небезпечного повороту) не повернули на місце знак зупинки. Щоразу сваритися з маршрутниками здоров'я немає. Але між Стаханівською прохідною та кінцевим пунктом трамваю №15 зупинки більше немає. А вона була! Шаховий проїзд. Будь ласка, якщо не саму зупинку, то хоч поверніть знак! Заздалегідь дякую», - пише дніпрянка Яна.

У суботу знак на зупинку повернули. За роботи дякуємо КП «Транспортна інфраструктура міста». 

Безпечний Дніпро.

- вул. Січеславська Набережна. Тут за заявками дніпрян відновили паркан, повалений вітром. За роботи дякуємо КП «Благоустрій».

Вуличне освітлення: 

- вул. Василя Сухомлинського: коли зроблять вуличне висвітлення? Ця вулиця знаходиться не на території Дніпра, а у селищі Слобожанському. Із цим питанням треба звернутися туди. 

Скошування трави: 

- вул. Кільченська, 1-А: скосити траву біля покинутої будівлі. Звернення направлено до інспекції з питань благоустрою з метою встановлення відповідальних за ділянку та зобов'язати їх скосити траву.

- вул. Космічна - Мандриківська: скосити траву на будмайданчику. Звернення направлено до інспекції з питань благоустрою з метою зобов'язати відповідальних за ділянку скосити траву. 

Дороги, тротуари, двори: 

- вул. Аеропортівська: зробити прибирання на узбіччі дороги. Ваше звернення передано до Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області, оскільки ця дорога знаходиться на їх обслуговуванні.

Містяни дякують: 

- «Дякую вам велике, освітлення на вулиці вже працює на Терещенківській, 12, 14, 16, 18», - пише дніпрянка Тетяна. 

- «Дякую Вам, що відреагували на мій запит. На Сонячній Набережній аварійні дерева прибираються і, нарешті, прилегла територія почала за все літо забиратися, робота йде. Ще раз дякую», - пише дніпрянка Аліна. 

- «Дуже вдячні за оперативну допомогу з поваленим негодою деревом на просп. Миру, 3 та 7!», - пише дніпрянка Ната.

- «Калинова, 68. Ліхтарі горять усі. Дякуємо», - пишуть мешканці.

- «Доброго вечора, хочу подякувати за оперативність – у п’ятницю написала про смітник та щурів біля нього на вулиці Генерала Пушкіна, 40, а в суботу вже приїхали і потравили цю гидоту, починаю вірити в дива, дякую. Сміття теж вивезли», - пише дніпрянка Наталя та додає, що тепер залишилося ще прибрати біля смітника. 

- «Донецьке шосе, 108. Дякуємо за вуличне освітлення, все працює», - пише дніпрянка Анастасія.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/