Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Подарунок для спортсменів: дитячо-юнацька школа у Дніпрі отримала нове приміщення

У Дніпрі дитячо-юнацька школа № 2 отримала нове приміщення в одній із новобудов. Його подарував приватний забудовник. Річ у тім, що проєкт будівлі передбачав її використання як об’єкта соціальної інфраструктури, тож врешті було вирішено, що приміщення отримає дитячо-юнацька школа.

«Коли будівництво було завершено, забудовник звернувся до міськради щодо прийняття в комунальну власність нежитлового приміщення. Рішення про згоду на прийняття приміщення № 103 по вул. Ламаній, буд. 18 було прийнято. 11 липня воно було офіційно подаровано міськраді», — розповіла Марина Риженко, головна спеціалістка відділу захисту інтересів територіальної громади міста у сфері земельних відносин департаменту правового забезпечення ДМР.

У новому приміщенні планують проводити тренування зі стрибків на батуті та спортивні змагання.

«Ми дуже вдячні міській владі та приватному забудовнику за те, що надають школі нове приміщення. В ньому буде розташована батутна зала та адміністрація. Думаю, після ремонту спортивна зала буде сучасною, комфортною, в міру компактною», — ділиться Сергій Теодорович, директор Комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 2» ДМР.

Загальна площа переданого приміщення 342.7 кв. м. Перед тим, як сюди прийдуть тренуватися, його відремонтують, зазначив Олександр Осипов, начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР: «Зараз ми шукаємо інвесторів, які готові допомогти з реконструкцією та ремонтом цього приміщення. Також триває розробка проєкту згідно з побажаннями спортивної школи, тренерів, які будуть тут працювати. Це буде сучасний та комфортний спортивний зал».