Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 115 звернень дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана та на пошту.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Після негоди 27 липня досі немає світла на низці вулиць Дніпра. 

Найбільша кількість повідомлень надходить із районів Новокодацького, Таромського та АНД. При цьому за деякими адресами отримали повідомлення «енергопостачання відновлено», хоча це не так. Про відсутність світла вчора, зокрема, повідомили за такими адресами:

- вул. Білоріченська, 60 та інші номери;

- вул. Василя Чапленка, 14;

- вул. Вернадського 33-А, 33-Б;

- пров. Відродження;

- вул. Доблесна 337 та інші непарні номери;

- пров. Донбаський;

- вул. Зоря (в стовп ударила блискавка, висить дріт);

- вул. Ковельська;

- узвіз Крутий;

- просп. Металургів, 2;

- пров. Новоазовський, 3;

- вул. Платнірівська (Новопавелецька) – після 23:00 дали світло;

- вул. Передова;

- просп. Свободи, 227;

- вул. Північнодвінська, 14;

- вул. Талалахіна, 7;

- Таромське: вул. Віри Міляєвої, вул. Золотоосіння, вул. Кошова, вул. Народна, вул. Футбольна;

- вул. Врожайна;

- вул. Лютнева, 24;

- вул. Чорноземна, 48 (дріт під напругою лежить на землі, іскрить, вчора вбило кішку);

- вул. Юркевича, 32 (дерево обірвало дроти).

Мешканці просять повідомити хоча б приблизний термін відновлення світла.

Відповідаємо: наразі ДТЕК працює над ліквідацією аварії, після завершення її ліквідації світло у всіх відновлять.

Вода:

- Донецьке шосе, 108: по вулиці тече вода. Вчора проведено аварійні роботи, протікання усунуто. Працювало КП «Дніпроводоканал».

Каналізація:

- вул. Моніторна, 7: засмічення каналізації. Засмічення усунуто. Працювало КП «Дніпроводоканал».

Колодязі:

- вул. Володимира Антоновича, 85: накрити колодязі. Це кабельні колодязі зв'язку. Наразі інспекція з питань благоустрою шукає власників, щоб вони накрили колодязі.

Транспортна інфраструктура:

- Запорізьке шосе, транспортна розв'язка на роздоріжжі: «Роздільний паркан по вул. Запорізькому Шосе встановили – величезна подяка. Але. На початку паркану не встановлена світловідбивна тумба. Можливі аварії», – пише дніпрянка Лілія.

Відповідає Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: наступного тижня на цій ділянці заплановано встановлення трьох демпферів згідно зі схемою організації дорожнього руху;

- пам'ятник Юрію Савченку: відновити антипаркувальні стовпчики, щоби туди не заїжджали.

Відповідає Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: антипаркувальні стовпчики біля пам'ятника відновлять до жовтня.

Вуличне освітлення:

- Запорізьке шосе, 60: не світить ліхтар. Бригада КП «Міськсвітло» виїде на місце і вживе заходів.

Дніпряни дякують:

«ж/м Тополя-3, будинок 14. Дякую за швидке реагування! Вранці приїхали спеціалісти, усунули причину, все працює. Дякую!», - пише дніпрянка Валентина. За цією адресою відновлено вуличне освітлення.

«ж/м Тополя-3, буд. 20, 21. Усі ліхтарі горять. Дуже вдячні!», - пише дніпрянка Ксенія.

«Миколи Гнатюка. Дуже дякую вам! Спочатку був скептично налаштований щодо реакції на проблему, але бачу, Ви дійсно намагаєтеся допомогти людям, ще раз дякую Вам!», - пише дніпрянин Михайло. Тут видалять, обріжуть та омолодять аварійні дерева.

«Волинська, 11. Сміття вивезли, все прибрали, дякую. Але третій бак так і не поставили!», - пише дніпрянка Ганна і нагадує, що третій бак за цією адресою раніше був.

«Особливо хотілося подякувати за виконану заявку на вул. Шолохова/Берегова, зробили чудово, жодної ямочки більше немає», - пише дніпрянка Людмила.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/