Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 68 звернень. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана та на пошту.

Мерія Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Жорсткий управлінський контроль дозволяє скоригувати діяльність влади на всіх рівнях на забезпечення ефективного вирішення всіх питань з якими звертаються дніпряни.

Головне за день.

Де встановити колонку? 

Дніпряни пропонують місця для розташування свердловин. Список місць, де мешканці міста хотіли б встановити колонки з водою, продовжує поповнюватися. Нині список виглядає так:

- 12 квартал;

- Авіаторське;

- Запорізьке шосе 2-А, 4, 16;

- Любарського 114 (тут раніше була колонка);

- проспект Мазепи, можна у районі парку Клюєва;

- Надії Олексєєнко;

- ж/м Перемога;

- Робоча;

- просп. Слобожанський 108;

- ж/м Сокіл;

- ж/м Тополя.

Якщо Ви хочете облаштувати десь колонку, будь ласка, напишіть про це, і таку можливість розглянуть. Можливість облаштування колонок на вказаних дніпрянами місцях вивчається фахівцями КП «Дніпроводоканал. Розташування свердловин визначатиметься не лише бажаннями людей, а й можливостями рельєфу. Після отримання результатів геологічних досліджень та визначення місць такі роботи виконають.

За заявками дніпрян до Придніпровська курсуватиме додатковий вечірній рейс.

Придніпровці запропонували продовжити графік маршруту №35. Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради виконав їхній запит. З 14 липня останній виїзд маршруту №35 із площі Успенська буде о 21:40.

Безпечний Дніпро

Продовжуємо накривати колодязі за заявками дніпрян.

- вул. Кам'янська, 3.  Про цей колодязь повідомила дніпрянка Аліна: «Сьогодні нашим сусідам із вул. Кам'янської, 7, зробили люк! У нас до Вас теж дуже велике прохання, ми також живемо на вул. Каменській, але буд. 3, у нас замість люка лежать старі дерев'яні двері. Постійно міняємо то дошки, то на поліетилен. Куди тільки не зверталися – все марно! Допоможіть нам будь-ласка!»

Колодязь за цією адресою відремонтували та накрили кришкою: «Пишу в чат з ВЕЛИЧЕЗНОЮ подякою від мешканців вул. Кам'янська, 3! Зробили люк чудово! Ми не очікували такої швидкої реакції на наше прохання! Дякую Вам!», - пише Аліна.

За роботи дякуємо КП «Дніпроводоканал».

Світло:

- вул. Кондукторська, 2, 4: встановити електроопори, що лежать на землі. Укрзалізниця планувала замінити на них аварійні дерев'яні опори ще 8 років тому, але опори так і вростають у землю на дитячому майданчику. Для вирішення проблеми до Лівобережної адміністрації направлено звернення. Сьогодні, 17 липня, представники адміністрації зв'яжуться з Придніпровською залізницею із проханням найближчим часом замінити аварійні дерев'яні опори;

- вул. Харківська, 7-А: згорів новий кабель у під'їзді. Нині світло в будинку є. Сьогодні, 17 липня, КП «Жилсервіс» проведе повне обстеження кабелів.

Вода:

- вул. Богдана Хмельницького, 21: темна вода із крана. Ваші труби промиють.

- ж/м Червоний камінь, 4: замінити стояк холодної води. Стояк замінять, якщо сусіди знизу дадуть згоду та допустять у квартиру, доки вони не згодні;

- вул. Українська, 11: низький тиск води в будинку та по вулиці. Тиск перевірить КП «Дніпроводоканал».

Тепло:

- просп. Богдана Хмельницького, 8: замінити ізоляцію теплотраси. Сьогодні, 17 липня, КП «Теплоенерго» проведе обстеження, визначить терміни робіт та погодить їх із КП «Жилсервіс-Дніпро»;

- Володимира Великого, 20: відновити асфальт після роботи  «Теплоенерго». Відновлять до кінця серпня. Працюватиме КП «Теплоенерго»;

- Михайла Грушевського, 54: нема тепла по стояку опалення. Сьогодні аварійна служба та КП «Жилсервіс» перевірять стояк. При необхідності будуть вжиті заходи.

Каналізація:

- Запорізьке шосе навпроти ЖК Грані: накрити колодязь. Він огороджений, взятий в роботу;

- вул. Харківська, 7-А: провалюється люк. У неділю, 16 липня, просідання усунено.

За всіма адресами працював КП «Дніпроводоканал».

Вуличне освітлення:

- Донецьке шосе, 131: коли зроблять вуличне освітлення на дитячому майданчику? Вашу ділянку обстежили 16 червня. У Вас встановлять: 1 опору, 2 кронштейни та 2 світильники, протягнуті 40 метрів дротів. Зроблять до 1 вересня;

- просп. Богдана Хмельницького, 8: не горять ліхтарі поміж будинками;

- вул. Робоча, 154: відремонтувати ліхтарі у дворі;

- Селище Ясне: зробити вуличне освітлення в садовому товаристві «Будівельник» або хоча б на зупинці Дачна брама. Сьогодні, 17 липня, дільниці обстежать та визначать матеріали та терміни виконання робіт.

За всіма адресами працюватиме КП «Міськсвітло».

Скошування трави: 

- просп. Богдана Хмельницького, 8: скосити траву.

- вул. Робоча, 75, 71: скосити траву на автостоянці.

За цими адресами до інспекції з питань благоустрою направлено звернення: зобов'язати відповідальних за ділянки скосити траву.

Дороги, тротуари, двори:

- Богдана Хмельницького, 41, 45, 47: зробити ремонт дороги у дворі. Ремонт Вашого двору є у планах дорожніх служб на 2023 рік. До кінця року зроблять.

Містяни дякують:

- «Адреса Тополя-2, будинок 32. З люка не тече. Дуже дякуємо КП «Дніпроводоканал!» Дякую величезне, Геннадію Олеговичу!», - пише дніпрянин Андрій. За цією адресою усунули засмічення каналізації.

- «Юрія Савченка, 97. Накрили колодязі. Дякую велике», - пише дніпрянка Оксана.

- «Велика подяка Геннадію Олеговичу та всій вашій команді за оперативне вирішення проблеми відсутності водопостачання на вулиці Артеківській, 14! Написала у чаті 13 липня про відсутність води з 10 липня. Вже 13 липня увечері робітники «Водоканалу» виїхали на місце, а 14 липня проблему було усунуто.  Працівникам КП «Дніпроводоканал»  також велике ДЯКУЄМО», - пише мешканка будинку по вулиці Артеківській Наталія.

- «Дякую за те, що посприяли прибрати зрізані гілки на Ялицевому, 7. В суботу прибирали», - пише дніпрянин Богдан.

- «Дякую Вам, Геннадію Олеговичу, і КП «Міськсвітло «за сумлінно виконану роботу - лампочки горять на всіх стовпах!», - пише мешканка житлового масиву Кротова Наталія. Тут відновили освітлення доріжки до кінцевої трамвая.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/