Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 55 звернень дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана та на пошту.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

На житловому масиві Кротова освітили кінцеву зупинку 16 трамвая. 

На доріжці, яка веде від зупинки, замінили 15 ламп: «Доріжка від зупинки тупика 16-го трамвая на ж/м Кротова. Багато лампочок не горять, ввечері темно. Хотілося б більше світла у цьому віддаленому районі», - написала дніпрянка Наталія.

Тут провели ревізію лінії, оглянули світильники та замінили відразу 15 ламп та 5 імпульсних запалювальних пристроїв, які включають лампи: «Велика подяка за чудове освітлення доріжки від зупинки. Сьогодні пізно приїхала та побачила, що всі лампочки вже горять», - пише Наталія. – «Чесно кажучи, дуже здивувала оперативність. Геннадію Олеговичу, дякую Вам від усіх мешканців нашого ж/м Кротова. Ви реально робите наше місто ще кращим».

Також освітили дитячий майданчик за адресою: Тополя 3 будинок 30 корпус 2.

Тут встановили: 1 опору, 2 кронштейни, 2 світильники і протягнули 40 метрів дротів. За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Вода:

- вул. Весніна, 65: по вулиці тече вода. Протікання усунуто, працювало КП «Дніпроводоканал». 

Тепло:

- просп. Героїв, 37: «коли перевірять труби опалення у підвалі? Жилсервіс збирався обстежити труби 10 липня». Жилсервіс вже обстежив труби опалення. Система центрального опалення була запитана та промита під тиском. Акт промивання є. Найближчим часом засов відполірують щіткою по металу і змастять, щоб не іржавіла;

- просп. Мазепи, 37: заасфальтувати розриття після робіт КП «Теплоенерго». Заасфальтують до кінця серпня.

Зливова каналізація:

- Кайдацький причал: після дощу біля пішохідного переходу стоїть вода. Калюжа збирається біля АЗС перед пішохідним переходом. Питання передано до КП «Управління контролю за благоустроєм міста»;

- вул. Макарова, 1-Б: полагодити і почистити зливову каналізацію. Її відремонтують та почистять до 1 жовтня. Працюватиме КП «УРЕА».

Вуличне освітлення:

- вул. Козака Мамая, 4, 6, 8, 10: двір Козака Мамая, 8 та 10: на дитячому майданчику не горить ліхтар, у дворі жовті старі ліхтарі за можливості замінити на білі.

Двори Козака Мамая, 4 та 6: немає і не було освітлення.

У Вас встановлять:

- у дворі на вул. Козака Мамая, 4: 3 опори, 4 кронштейни, 4 світильники, протягнуть 120 метрів дротів;

- у дворі на вул. Козака Мамая, 6: 3 опори, 6 кронштейнів, 6 світильників, протягнуть 120 метрів дротів;

- у дворі на вул. Козака Мамая, 8, 10: 2 опори, 9 кронштейнів, 9 світильників, протягнуть 200 метрів дротів.

Зроблять до 1 вересня;

- вул. Макарова, 1-Б: за можливості замінити лампи на нові;

- вул. Металургів, 22, 24: освітити подвір'я. У понеділок, 17 липня, дільниці обстежать та визначать матеріали та терміни виконання робіт. Працюватиме КП «Міськсвітло».

Покіс трави:

- Богдана Хмельницького, 20: скосити траву у відпочинковій зоні;

- вул. Холодильна: скосити траву під високовольтною лінією.

До інспекції з питань благоустрою направлено звернення: зобов'язати відповідальних за дільниці скосити траву.

Дороги, тротуари, двори:

просп. Слобожанський, 73: провал в асфальті перед будинком. Провал усуне дорожня служба.

Дніпряни дякують:

- «Писала кілька днів тому про аварійний стовп біля дитячого майданчика на вул. Придніпровській, 1. Стовп вчора прибрали. Дуже вдячні всім причетним за виконану роботу!», - пише дніпрянка Юлія.

- «Дякую за цей Телеграм-канал, багато питань вирішуються і є суттєва допомога. Тільки-но звернулася про стерилізацію безхатньої кішки і вже 19 липня обіцяли прооперувати безкоштовно. Ще раз дякую», - пише дніпрянка Ірина.

- «Дякую за швидке реагування на заявку по світлу. Приїжджали хлопці з КП «Міськсвітло», всі разом переглянули, врахували всі побажання, хоча вони самі були креативнішими, ніж я. Зрозуміло, що робота не на секунду, але ми із задоволенням зачекаємо на виконання», - пише мешканка вулиці Козака Мамая Алла.

- «Робоча, 25-А, дякую за допомогу. Бачу, що поступово загалом стає чистіше і акуратніше на вулицях. Дуже хочеться, щоби це стало традицією», - пише дніпрянка Олена.

- «Пишу в чат з ВЕЛИЧЕЗНОЮ подякою від мешканців вул. Кам'янська, 3! Зробили люк чудово! Ми не очікували такої швидкої реакції на наше прохання! Дякую Вам!», - пише дніпрянка Аліна.

- «Від мешканців будинку 8 на вул. Героїв Крут, дякуємо згуртованій команді міського виконавчого комітету, за моментальне реагування на заяву, особливо хочемо відзначити роботу Грицая В.В., а також за увагу та допомогу у невідкладному вирішенні проблеми міського депутата Павлова А.Г. та його помічників. Дякую за Вашу роботу», - пише дніпрянка Наталія. У цьому будинку сталася аварія у приміщенні «Нової Пошти».

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/